Græshoppen langformat.jpg

STP søger tekniker med mekanisk baggrund

Bliv en del af et sjovt og hyggeligt team

STP Forlystelser på Dyrehavsbakken søger en mekaniker med en teknisk baggrund og erfaring med reparationer og vedligehold af maskiner til vores forlystelser og spil på Bakken.

Om jobbet

Du vil som tekniker referere til den tekniske chef, og vil indgå i samarbejde med kollegaer på tværs af fagdiscipliner.

Vores tekniske team står for de daglige vedligeholdelsesopgaver, udfører reparationer, oplærer personale, forbedrer og modificerer vores maskiner og udstyr igennem udviklingsprojekter og står for koordinering med eksterne leverandører.

Du vil som firmaets mekaniker primært varetage fejlfinding og reparation af mekaniske, hydrauliske og pneumatiske maskindele. Dertil vil du være ansvarlig for løbende udvikling af vores maskiner indenfor dit givne fagområde. Erfaring med hydraulik og pneumatik er en fordel, dog ikke et absolut krav.

Din profil

Vi søger dig, der har:

  • En stærk teknisk baggrund
  • En uddannelse som automekaniker, flymekaniker, skibsmekaniker eller lignende
  • Kørekort til truck og lift er et krav
  • Ikke bange for at arbejde i højden
  • Erfaring med reparation og vedligeholdelse af specialudstyr og maskiner er en fordel
  • Stor faglig stolthed og er ikke bleg for at tage fat
  • Forståelse for at alt arbejde skal dokumenteres, og der også må forventes kontorarbejde og koordinering med eksterne leverandører mv.
  • Lyst til at indgå i et team med øvrige medarbejdere, og løse praktiske problemer konstruktivt og effektivt efter gældende standarder
  • Overblik og kan overskue flere projekter på en gang

Vi forventer, at du kan indgå i en organisation, hvor samarbejde, kommunikation og dokumentation er helt central. Her hjælper vi hinanden, og værner om det gode fællesskab og sørger for at alle yder deres bedste. Der må forventes skæve arbejdstider med weekend- og aftenarbejde i de perioder, hvor Bakken har åbent. Din primære arbejdsplads vil være Dyrehavsbakken, men enkelte rejsedage kan forekomme i forbindelse med seminarer og konferencer mv.

Du vil efter ansættelse blive introduceret til jobbet af en erfaren kollega, som vil gennemgå maskinernes opbygning, de rutinemæssige eftersynsplaner samt evakueringsprocedurer på de enkelte forlystelser samt vores dokumentationsprocedurer.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og CV sendes til teknisk chef Steen Eriksen på steen@stp-bakken.dk
Mærk ansøgningen ”Mekaniker, STP Forlystelser”

Om STP Forlystelser

STP Forlystelser er en familieejet virksomhed, som varetager drift og vedligeholdelse af i alt 9 kørende forlystelser og 3 spilforretninger på Dyrehavsbakken.

Vores største forpligtelse er at levere en sjov og uforglemmelig oplevelse til vores besøgende gæster, hvor sikkerheden er i top. I virksomhedens tekniske afdeling er vores største ansvar at driften af de kørende forlystelser foregår efter gældende lovgivning og standarder på sikker og forsvarlig vis.

STP Forlystelser er en del af den største koncern på Bakken og er tilknyttet til både Cirkusrevyen og Korsbæk på Bakken. Du vil blive en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor hver dag byder på nye spændende opgaver og udfordringer, som skal løses i samarbejde med dine medarbejdere, og hvor dine fagkompetencer og samarbejdsevner vil være helt centrale. Jobbet vil foregå i unikke og fantastiske omgivelser midt i Dyrehaven.

Job på Bakken


Stilling

Tekniker

Forretning

Græshoppen, Polyppen, De Vilde Mus, Vikingeskibet Dragen, Kaffekopperne, Jeepen, Frøen, Vandrutchebanen, Svanebanen. Al Capone (skydebane) samt Boom Ball.

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes til teknisk chef Steen Eriksen på steen@stp-bakken.dk
Mærk ansøgningen ”Mekaniker, STP Forlystelser”

Ansøgningsfrist

Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

Ledige stillinger på Bakken - Søg nu!

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE