A/S Dyrehavsbakken søger sæsonmedarbejdere sæson 2024.

A/S Dyrehavsbakken søger sæsonmedarbejdere

Til Informationskiosken, Supernova/Rutschebanen samt driftafd. til sommersæson 2024

Når du har Bakken-uniformen på, ER du Bakken for gæsterne. Du lægger hverdagen fra dig, finder smilet frem og gør alt, hvad du kan, for at gæsten får en god oplevelse.

Elsker du gæstekontakt, er du servicemindet og har du lyst til at få det sjoveste arbejde i verdens ældste forlystelsespark? Så er det nu, du skal søge.

På Bakken går vi efter mennesker, der på charmerende og enestående vis skaber gode oplevelser ved altid at give vores gæster den bedste service, hvilket kræver overskud og god energi.   

Selvom vi arbejder hårdt i løbet af sæsonerne, gør vi en dyd ud af, at det samtidig også skal være et hyggeligt sted at komme på arbejde. Vi vægter fællesskab og sammenhold højt. Vi er en god blanding aldersmæssigt, hvilket giver en utrolig god gruppedynamik. 

Vi hjælper hinanden, hvor der er behov og kræver en fleksibilitet, der selvfølgelig bliver gengældt. Arbejdet kan til tider være hårdt, men det er samtidig også de travle perioder, der føles rigtig sjove.

Fælles for os er, at vi er venlige, serviceminded, arbejdsomme og har et glimt i øjet.

Vi sørger for, at du bliver oplært i de nødvendige rutiner og forventer ikke, at du er verdensmester fra første dag.

Dine kolleger hjælper og støtter dig i udviklingen, så du opbygger dine kompetencer løbende.

Bakken er en sæsonvirksomhed – og vi har travlt.

Bakken søger sæsonansatte til følgende områder:

Kioskansvarlig

Som kioskansvarlig i Bakkens Salg & Information er du en del af et hold, der har gæsterne i fokus, er serviceminded og præsentabel.

Arbejdet som kioskansvarlig omfatter kundeekspedition, telefonbetjening, ansvar for dagens drift af kiosken herunder medarbejderansvar samt lettere regnskabsmæssige opgaver for kiosken og vores kørende forlystelser. Den kioskansvarlige leder og fordeler arbejdet i kiosken på dagen og supporterer øvrige kioskmedarbejdere med råd og hjælp. Den kioskansvarlige vil også indgå som en del af teamet af kassemedarbejdere. Derudover indbefatter jobbet diverse ad hoc opgaver omkring personalehåndtering, vagtplanlægning og daglig styring af informationskiosker – alt i tæt samarbejde med og med reference direkte til afdelingslederen.

Der er aldrig to dage, der er éns og du skal trives med vekslende arbejdsopgaver.

Informationskiosk/Parkering

Som medarbejder i Bakkens Salg & Information, parkeringsplads og service er du en del af et hold, der har gæsterne i fokus, er serviceminded og præsentabel.

Vi forventer ikke, at du er verdensmester i salg fra første dag.

Dine kolleger hjælper og støtter dig i udviklingen, så du opbygger dine salgs- og servicekompetencer.

Rutschebanen/SuperNova

Som medarbejder på Bakkens gamle træ-Rutschebane og SuperNova, er du en del af et hold, der arbejder hårdt i al slags vejr, og som har det sjovt sammen. Vi søger altid for at sikkerhed er i højsædet, samtidig med arbejdsdagen også skal være sjov og du hele tiden er serviceminded. Dit arbejde består i at sende gæsterne sikkert afsted, altid med et smil på læben.

Service

Som servicemedarbejder er du tilknyttet Bakkens driftsafdeling. Du arbejder udendørs i alt slags vejr. På din vagt vil dine arbejdsopgaver spænde bredt og du vil få prøvet kræfter med praktiske opgaver fordelt på hele Bakken. Det er en fordel hvis du har kørekort.

Stillingerne

Du har mulighed for at ansøge om alle stillinger. I tilfælde af du søger flere steder, bedes du prioritere dine ønsker for afdelingerne. Du skal være opmærksom på, at vi arbejder tæt sammen på kryds og tværs, og selvom du kun søger en afdeling, vil du kunne få enkelte vagter i andre afdelinger.

Ansøg

Du har mulighed for at ansøge om alle tre stillinger. I tilfælde af du søger flere steder, bedes du prioritere dine ønsker for afdelingerne. Du skal være opmærksom på, at vi arbejder tæt sammen på kryds og tværs, og selvom du kun ansøger til ét sted, vil du i tilfælde af sygdom mm. godt kunne komme til at få enkelte vagter, hvor der er behov.

Tiltrædelse

Efter aftale.

Arbejdstid

Skiftende arbejdstider fra kl. 07.00-23.00 alle ugens dage efter vagtplan i åbningsperioden. Vagterne er på minimum 4 timer.

Alder

Du skal være min. 16 år i Bakkens Salg & Information, 18 år på parkering/service/forlystelser. Vi opfordrer også seniorer til at søge stillingerne

Løn

I henhold til overenskomst med 3F.

Straffeattest kan kræves.

Ansøgning

Hvis ovenstående har din interesse, og du har lyst til at være en del af vores team, så send en mail med en kort ansøgning samt CV. Du er også velkommen til at sende en videooptagelse af dig selv. Ansøgning sendes til job@bakken.dk. Samtaler afholdes løbende.

Hvis du sender en video, må den max være ca. 1 min. og i videoen bedes du besvare følgende spørgsmål:

  1. Hvad er det sjoveste ved Bakken?
  2. Beskriv hvad en god serviceoplevelse er for dig - Har du måske selv oplevet noget som var speciel god service for dig?
  3. Hvis du kunne vælge frit i hele verden - hvad vil du så arbejde med resten af dit liv?

Job på Bakken


Stilling

Sæsonmedarbejder i Informationskiosk/parkering samt forlystelserne; Rutschebanen og Supernova

Forretning

A/S Dyrehavsbakken

Ansøgning

Send en mail til job@bakken.dk 

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Ledige stillinger på Bakken - Søg nu!

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE