Job på Bakken

Job på Bakken

ANDRE OMRÅDER

Er du vores nye kollega?

På Bakken er der mange arbejdsopgaver, som skal varetages. Du kan for eksempel blive en del af vores drift-team, sidde i informationskioskerne eller hjælpe til med aktiviteterne på Bakken. Se de forskellige opgaver og områder du kan arbejde med herunder.

Vær opmærksom på, hvor og hvordan du skal sende ansøgningen.

Ledige jobs på Bakken

Bakken

Rengøringsassistenter søges

Cirkusrevyen og Korsbæk på Bakken

Til sæsonen 2022 søger vi rengøringsassistenter til Cirkusrevyen, Korsbæk på Bakken, restauranter på Bakken og administrationskontoret.

Arbejdsopgaverne består af daglig rengøring af restaurationslokaler, forretninger, kontor samt i revyteltet. Desuden skal der løbende vaskes og stryges linned og kostumer. Der vil lejlighedsvis kunne forekomme andre rengørings- og/eller mindre vedligeholdelsesopgaver.

Det er en forudsætning, at du er ordensmenneske med sans for rengøring og hygiejne. Samtidig forventer vi, at du er loyal og ansvarsbevidst og har en positiv og åben holdning til dine kolleger. Et smil på læben og venlig imødekommenhed er en fast del af vores arbejdsdag.

Arbejdstid: Skiftende mellem kl. 06-18 alle ugens dage.

 

Læs mere om jobbet her
Information

Stilling

Rengøringsassistent

Forretning

Cirkusrevyen 
Korsbæk på Bakken

Ansøgning

Skriftlig ansøgning sendes til servicechef Birgit Lund på bs@korsbaek-bakken.dk.

Ansøgningsfrist

15. marts 2022

Bakken

Driftstekniker søges til Rutschebanen

A/S Dyrehavsbakken søger en dynamisk, pålidelig og teknisk orienteret kollega, der kan indgå i vores faste team af medarbejdere på Rutschebanen og SuperNova. Jobbet er meget selvstændigt og består af en god blanding af vedligeholdelses- og reparationsopgaver på såvel de tekniske installationer som på bane og træværk. Du vil også i perioder skulle indgå i andre driftsopgaver på Bakken. Du refererer til Bakkens driftschef. Stillingen er en fuldtidsstilling på årsnorm, og hovedvægten af timer ligger i sagens natur i åbningssæsonerne.

Læs mere om jobbet her
Information

Stilling

Driftstekniker

Forretning

A/S Dyrehavsbakken, Rutschebanen

Ansøgning

Send ansøgning til driftstekniker@bakken.dk

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bakken

Drift og vedligeholdelses medarbejder til forlystelser søges

Har du lyst til at udføre generel vedligeholdelse af vores forlystelser, så vi altid overholder de krav, som stilles? Så er det måske dig, vi søger.  

Der er løbende arbejde at se til hele året, men behovet er størst i højsæsonen fra april til september.

Typiske arbejdsopgaver: 

  • Renholdelse på forlystelsens område
  • Smøring af forlystelserne i henhold til vedligehold
  • Gennemgang af sikkerhed og adgang
Læs mere om jobbet her
Information

Stilling

Drift og vedligeholdelsesmedarbejder til forlystelser

Forretning

Skyroller, Kænguru, 5D Cinema og Tidsmaskinen

Ansøgning

Send mail til sg@bakken.dk

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bakken

A/S Dyrehavsbakken søger sæsonmedarbejdere til sæson 2022

Elsker du gæstekontakt, er du servicemindet og har du lyst til at få det sjoveste arbejde i verdens ældste forlystelsespark? Så er det nu, du skal søge. Der søges sæsonmedarbejdere til Informationskiosk/Parkering samt Rutschebanen og SuperNova.

Arbejdstid

Skiftende arbejdstider fra kl. 9.00-24.00 alle ugens dage efter vagtplan i perioden den 8. april – 11. september. Vagterne er på minimum 4 timer.

Alder

Du skal være min. 16 år i Informationen og 18 år på parkering/forlystelser.

 

 

 

Læs mere om jobbet her
Information

Stilling

Medarbejder i Informationskiosk/parkering eller Rutschebanen og SuperNova

Forretning

A/S Dyrehavsbakken

Ansøgning

Send mail til job@bakken.dk

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hyppige spørgsmål

Aldersgrænserne varierer fra arbejde til arbejde på Bakken. Men som udgangspunkt er det muligt at arbejde på Bakken, når man er 16 år. Ved nogle områder er det lovmæssigt påkrævet at være over 18 år. 

Mulighederne er mange, men den letteste måde at komme på Bakken, er ved at tage tog eller bus til Klampenborg station. Herfra tager det kun omkring 10 minutter at gå - enten langs vejen eller igennem den smukke Dyrehave. 

Bakken åbner allerede til påske og lukker igen til jul - så sæsonen på Bakken er lang. Vi har især brug for arbejdskraft fra påske og til september måned, så i hele sommersæsonen. Derudover er det også muligt at arbejde her i efterårsferien og weekenderne op til jul. 

Alt efter hvor du bliver ansat, vil der enten være en samlet oplæring eller individuel oplæring. Du bliver selvfølgelig sat ind i dit arbejde, men det varierer fra arbejde til arbejde hvordan. 

Pjerrot Megafon Nyhed Bakken
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE