A/S Dyrehavsbakken søger sæsonmedarbejdere til efterår og jul

A/S Dyrehavsbakken søger sæsonmedarbejdere

til efterår og jul

Elsker du gæstekontakt, er du servicemindet og har du lyst til at få det sjoveste arbejde i verdens ældste forlystelsespark? Så er det nu, du skal søge.

På Bakken går vi efter mennesker, der på charmerende og enestående vis skaber gode oplevelser ved altid at give vores gæster den bedste service, hvilket kræver overskud og god energi. 

Når du har Bakken-uniformen på, ER du Bakken for gæsterne. Du lægger hverdagen fra dig, finder smilet frem og gør alt, hvad du kan, for at gæsten får en god oplevelse.  

Selvom vi arbejder hårdt i løbet af sommeren, gør vi en dyd ud af, at det samtidig også skal være et hyggeligt sted at komme på arbejde. Vi vægter fællesskab og sammenhold højt, og har i de tidligere sæsoner haft arrangeret sociale arrangementer på kryds og tværs af afdelingerne samt afholdt årlige personalefester på Bakken. Vi er en god blanding aldersmæssigt, hvilket giver en utrolig god gruppedynamik. 

Vi hjælper hinanden, hvor der er behov og kræver en fleksibilitet, der selvfølgelig bliver gengældt. Arbejdet kan til tider være hårdt, men det er samtidig også de travle perioder, der føles rigtig sjove.

Informationskiosk:

Som medarbejder i Bakkens Salg & Information er du en del af et hold, der har gæsten i fokus, er serviceminded og velplejet. Vi forventer ikke, at du er verdensmester i salg fra første dag. Dine kolleger hjælper og støtter dig i udviklingen, så du opbygger dine salgs- og servicekompetencer.

Rutschebanen/SuperNova:

Som medarbejder på Bakkens gamle træ Rutschebane og SuperNova, er du en del af et hold, der arbejder hårdt i al slags vejr, og som har det sjovt sammen. Fælles for os er at vi er venlige, arbejdsomme og har et glimt i øjet og er høflige. Vi sørger for, at du bliver oplært i de nødvendige rutiner og forventer ikke, at du er verdensmester fra første dag. Dine kolleger hjælper og støtter dig i udviklingen, så du opbygger dine kompetencer løbende.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Arbejdstid

Skiftende arbejdstider fra kl. 9.00-21.00 alle ugens dage efter vagtplan frem til 22. december. Vagterne er på minimum 4 timer.

Alder

Du skal være min. 16 år i Informationen.

Løn

I henhold til overenskomst. Straffeattest kan kræves.

Bakken er en sæsonvirksomhed – og vi har travlt.

Vi forventer derfor, at:

  • Du er yderst fleksibel
  • Du er moden, ansvarlig og mødestabil
  • Du mestrer flydende dansk i skrift og tale
  • Du har kendskab til Excel samt engelsk, tysk og svensk
  • Du har flair for tal
  • Du har den rette indstilling til god service og kan holde hovedet koldt - også i stressede situationer

Ansøgning

Hvis ovenstående har din interesse, og du har lyst til at være en del af vores team i efterår og jul 2021, så send en mail med en videooptagelse af dig selv, samt dit CV til job2021@bakken.dk 

Videoen må max være ca. 1 min. og i videoen skal du besvare følgende spørgsmål.  

  1. Hvad er det sjoveste ved Bakken?
  2. Beskriv, hvad en god serviceoplevelse er for dig - har du måske selv oplevet noget, som var speciel god service for dig?
  3. Hvis du kunne vælge frit i hele verden - hvad vil du så arbejde med resten af dit liv?

Lav en bemærkning i ansøgningen, om du søger stillingen til Informationskioskerne eller Rutschebanen/Supernova.

Samtaler afholdes løbende

Job på Bakken


Stilling

Sæsonmedarbejder i informationskiosk eller forlystelse

Forretning

Bakkens Salg & Information eller Rutschebanen og SuperNova

Ansøgning

Send en mail med en videooptagelse af dig selv, samt dit CV til job2021@bakken.dk 

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Ledige stillinger på Bakken - Søg nu!

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE