A/S Dyrehavsbakken søger sæsonmedarbejdere til sæson 2020

A/S Dyrehavsbakken søger sæsonmedarbejdere til sæson 2020

Personale søges til Rutschebanen og Supernova

På Bakken ansætter vi mennesker, der på charmerende og enestående vis skaber gode oplevelser ved altid at få gæster og kolleger til at smile.

Vi prioriterer vores gæster og yder god service, hvilket kræver overskud og god energi. 

Når du har Bakken-uniformen på, ER du Bakken for gæsterne. Du lægger hverdagen fra dig, finder smilet frem og gør alt, hvad du kan, for at gæsten får en god oplevelse.  

Selvom vi arbejder hårdt i løbet af sommeren, gør vi en dyd ud af, at det samtidig også skal være et hyggeligt sted at komme på arbejde. Vi er et stærkt fællesskab og i de tidligere sæsoner har vi arrangeret sociale ting på kryds og tværs af afdelingerne samt de årlige personalefester på Bakken. Vi er en god blanding aldersmæssigt, hvilket giver en utrolig god gruppedynamik. 

Vi hjælper hinanden, hvor der er behov og kræver en fleksibilitet, der selvfølgelig bliver gengældt. Arbejdet kan til tider være hårdt, men det er samtidig også de travle perioder, der føles rigtig sjove.

Tiltrædelse

29. maj 2020

Arbejdstid

Skiftende arbejdstider fra kl. 9.00-24.00 alle ugens dage efter vagtplan i perioden den 8. juni – 6. september. Vagterne er på minimum 4 timer.

Alder

Du skal være min. 16 år i Informationen og 18 år på parkering/forlystelser. 

Løn

I henhold til overenskomst.

Straffeattest kan kræves.

Bakkens gamle træ Rutschebane og Supernova

Job på Bakken


Stilling

Medarbejder til Rutschebanen og SuperNova

Forretning

Rutschebanen og SuperNova 

Ansøgning

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Service på Bakken
Ledige stillinger på Bakken - Søg nu!

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE