uCommerce Developer Edition
A/S Dyrehavsbakken søger Key Account Manager
A/S Dyrehavsbakken søger assistent til administrationen

A/S Dyrehavsbakken søger Key Account Manager

Er du til et sjovt arbejdsmiljø, masser af forskellige opgaver og retninger, men samtidig struktureret, vedholdende og opsøgende – så har du måske profilen til ny KAM på Bakken.

Vi står foran en masse spændende forbedringer og skal genopbygge mange gode relationer til erhverv, partnere og samarbejdspartnere efter corona. Det er med nye tekniske platforme og masser af nye ideer, hvor du selv kan være med til at påvirke hvordan. Vi søger en person med humor og trang til det sjove (det er jo Bakken), der har erfaring og ben i næsen til at opbygge et nyt gruppe-og businessområde for Bakken.

Vi skriver ikke hvad du skal kunne – du må fortælles os hvad du kan, blot at du har teknisk snilde med systemer, er vild med salg og struktur og har masser af vilje og gåpåmod.

Hvis du genkender dig selv i rollen, tilbyder vi en sjov arbejdsplads i verdens ældste forlystelsespark, hvor tingene altid kører sjovere og anderledes end de plejer. Der er en grund til at Bakken er verdens ældste forlystelsespark, vi forbedrer og forandrer os hele tiden – og det næste niveau kan du være med til at bygge. Vi forventer du er en holdspiller, hvor du nogle dage også hjælper til der hvor det brænder (det er nogle gange der hvor det også er rigtigt sjovt).

Det vi også forventer, du kan:

  • Stave og skrive på dansk, forstå og læse engelsk og skandinaviske sprog
  • Grundlæggende kendskab til programmer i Microsoft Office 365
  • Være generelt teknisk orienteret, da vi skal i gang med en masse nye digitale tiltag
  • At besidde et godt netværk, hvor du kan dyrke dine og vores ideer er en fordel

Du er velkommen til sammen med din ansøgning at sende en lille video af dig selv, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvad du synes, du kan bidrage med til vores team.

Job på Bakken


Stilling

Key Account Manager

Forretning

A/S Dyrehavsbakken (Bakkens kontor)

Ansøgning

Send din ansøgning til Ulrik på ulrik@bakken.dk

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Ledige stillinger på Bakken - Søg nu!

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE