Jul på Bakken - Største nyhed i 435 år

Jul på Bakken

Verdens største nyhed i 435 år

Efterår på Bakken - En oplevelse for hele familien

Efterår på Bakken

Verdens største nyhed i 435 år

Efterår på Bakken

Efterår på Bakken

Verdens største nyhed i 435 år

Mød Julemanden i Nisseskoven på Bakken

Jul på Bakken

Verdens største nyhed i 435 år

Efterår på Bakken - Fuld af aktiviteter

Efterår på Bakken

Verdens størse nyhed i 435 år

Oplev efterår og jul på Bakken

Oplev den smukke efterårsklædte dyrehave og hyggelige julestemning, når Bakken for første gang nogensinde åbner op i efteråret og julen. Det bliver en magisk oplevelse for store og små, som alle sent vil glemme.

Efterår på Bakken

I efterårsferien bliver Bakken fyldt med aktiviteter for hele familien, og du kan godt allerede begynde at glæde dig. Mød Onkel Reje, find vej i den store labyrint, få presset din egen saft, nyd Bakkens gader og stræder fyldt med blomster og en herlig frokost på en af de mange spisesteder.

Kulturnatten på Bakken

Fredag den 12. oktober skyder vi efterårsferien i gang med en magisk og kulturel aften på Bakken. Her kan du opleve de fantastiske Come And See The Zirkus, når de går parade i Bakkens gader og stræder. Derudover kan du komme med på flere spændende vandringer, når vi inviterer på rejse gennem vores flotte historie.

Underholdning for store og små

Onkel Reje indtager Friluftsscenen hver dag kl. 13.00 og underholder store og små med et show, der er dedikeret til forlystelsesparken. Derudover kan du naturligvis hverdag også opleve Bakkens Pjerrot, der står klar ved sit grønne hus i hjertet på Bakken. Kalle Kronhjort hygger også rundt i gader og stræder, så møder du ham på din vej, så sig gerne hej.

Jul på Bakken

Julelys, gran, sne og hygge - det kan kun blive en magisk jul på Bakken! Vi glæder os til at byde dig og dine kære inden for i forlystelsesparken til vores første jul nogensinde. Gå på opdagelse i vores julemarked rundt på Bakken, nyd en herlig julefrokost, mød julemanden og bliv overvældet af de flotte og smukke juleinstallationer, du finder rundt i parken. Vi glæder os til at se dig til jul og håber, at du vil være med til at gøre vores jul helt uforglemmelig.

Information


Efterår på Bakken

12. - 21. oktober 2018

Jul på Bakken

Hver fredag, lørdag og søndag i perioden 23. november til 22. december 2018.

Åbningstider

Turbånd

Få en ekstra sjov efterårsferie og jul med et turbånd til vores forlystelser. Køb online i dag og spar!

Køb turbånd i webshop
Nyd en herlig julefrokost på Bakken for første gang nogensinde!

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE