Julefrokost på Bakken

Julefrokost på Bakken

Danmarks smukkeste festlokale – også til jul!

På Bakken serverer vi julefrokoster for enhver smag! Inviter kolleger og venner på en uforglemmelig julefrokost, hvor nostalgi, historie og hygge går op i en højere enhed. Hvad end I er til en traditionel juleplatte eller søger en alternativ menu, har Bakkens mange restauranter et stort udvalg af julefrokoster.

Med Bakkens store udvalg finder I en julefrokost, der passer til lige netop jeres ønsker og budget. Her er noget for både små og store selskaber, og hvad end I er to eller 2000, har vi den rigtige løsning til jer!

Pris for aften-arrangement fra 499,- pr. person – inkl. julemad og fri drikkevarer i 3 timer!

Årets sjoveste julefrokost

Jul paa Bakken Nyhed 2018 Spisning Middag

Hold julefesten på Bakken!

På Bakken er mulighederne mange, og I kan selv sammensætte jeres arrangement præcis efter ønsker, behov og budget. Er I minimum 10 personer, kan Bakkens Salgsafdeling altid være behjælpelig med at få sammensat det helt rigtige julearrangement til jer.

Ring til os i dag på: +45 3996 2090 eller skriv til os på: fest@bakken.dk

Hold årets festligste julefrokost i Danmarks sjoveste forlystelsespark

Forkæl kollegerne med en skøn julefrokost på Bakken. For første gang nogensinde åbner Bakken op til jul, og vi glæder os til at byde på magiske og hyggelige juleoplevelser i verdens ældste forlystelsespark.

Gå på opdagelse i Bakkens julemarked, der er placeret rundt i gader og stræder, hvor også de mange spisesteder på, står klar til at byde jer inden for til julehygge og lækre madoplevelser. Det hele pakket ind i julelys, gran og julepynt som skaber en magisk julestemning på hele Bakken.

Skal selskabet rigtig rystes sammen, har Bakken et væld af muligheder – også når der er Jul på Bakken. Prøv fx:

  • Jule-ØLTOUR
  • Jule-3-kamp
  • Hestevognstur i Dyrehaven
  • Efterfest på en af Bakkens pubber og barer

Åbningstider til Jul På Bakken

Alle fredage, lørdage og søndage fra 23. november til 22. december.
Fredage fra kl. 14.00 – 21.00
Lørdage fra kl. 12.00 – 21.00
Søndage fra kl. 12.00 – 18.00

Der er mulighed for lukkede selskaber at blive på Bakken efter åbningstid efter aftale med restauranten eller en af de mange beværtninger.

Jul paa Bakken Nyhed Forlystelser Hestekarrusellen

Jule 3-kamp

Kom turen rundt i det smukke julepyntede Bakken, mens i dyster mod hinandens i Bakkens jule 3-kamp. Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE