Smørrebrød på Bakken

Smørrebrød på Bakken

Lige nu lukket pga. Covid-19 restriktioner. Besøg Bakken og nyd en lækker smørrebrøds mad med dem, du holder af!

Smørrebrød tilbydes på følgende restauranter

Bakken

Bondestuen

Serverer smørrebrød alle dage fra kl. 11-16

Restaurant Bondestuen er et af Dyrehavsbakkens mest traditionsrige spisesteder. Bondestuen ligger i hjertet af Bakken med udsigt til forlystelser, spil og sjov, og køkkenet udmærker sig ved tilberedningen af traditionelle retter, men byder også på mange andre spændende alternativer.

 

Læs mere om Bondestuen
Priser fra 52 kr.

Bakken

Bræddehytten

Restaurant Bræddehytten er en hyggelig og indbydende restaurant der ligger lige i hjertet af Bakken, hvor den pulserende stemning smitter af på sine omgivelser. Med mulighed for både indendørs og udendørs servering, er Bræddehytten et godt valg uanset vind og vejr.

 

Læs mere om Bræddehytten
Priser fra 45 kr.

Bakken

Bøgely

Har du en forkærlighed for det danske køkken, er Restaurant Bøgely et must! Her kan du få alt, hvad hjertet begærer – og der er derfor noget for enhver smag. Nyd en traditionel frokost bestående af frisksmurt smørrebrød eller en af de skønne frokostplatter. Bøgely åbner hver dag kl. 12.00 og byder gæster ind på dejlige frokostanretninger i smukke omgivelser.

 

Læs mere om Bøgely
Priser fra 49 kr.

Bakken

Elverdybet

Elverdybet er den hyggelige cafe ved siden af børnenes yndlingsforlystelse, Mariehønen. Her finder du en hyggelig gårdhave og et lækkert menukort.

Kom forbi og smag en lækker smørrebrød tallerken på den hyggelige terrasse med udsigt til Bakkens gader og stræder.

 

Læs mere om Elverdybet
Priser fra 42 kr.

Bakken

Postgaarden

Nyd det udsøgte smørrebrød i den flotte restaurant Postgaarden.

Der er også rig mulighed for at kombinere spisningen med en guidet rundvisning gennem Matadors hjemby. Her får I adgang til stuer, spisesteder og bygninger, mens I får fortalt anekdoter fra tv-serien og fra Korsbæk by.

 

Læs mere om Postgaarden
Priser fra 78 kr.

Bakken

Røde Port

Kom forbi mellem kl. 12.00 og 16.00 hvor der serveres lækkert smørrebrød

I naturskønne omgivelser med udsigt til skoven finder du Røde Port, som har ligget på Bakken siden 1800, og som blev ombygget i 2000. Som navnet indikerer, er den nærmere bestemt placeret lige indenfor den røde port med udsigt til den smukke Dyrehave.

 

Læs mere om Røde Port
Priser fra 58 kr.

Bakken

Valentino

Bakkestemning, god mad og store portioner - det er restaurant Valentino. Som et af Bakkens ældste spisesteder kan restaurant Valentino byde på en lækker frokost og et varieret a la carte menukort med populære priser. Valentino ligger i kanten af Bakken og har en dejlig terrasse.

 

Læs mere om Valentino
Priser fra 65 kr.

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE