Julefrokost på Postgaarden

Postgaarden

Bakken

Hver fredag og lørdag aften i juleperioden vil der være musikalsk, tidstypisk underholdning på Postgaardens scene, med mulighed for dans senere på aftenen. 

Ydermere er der naturligvis også mulighed for at hilse på flere af Matadors kendte karakterer, når udvalgte af Korsbæks beboere, gæster Postgaarden den pågældende dag.

Læs mere om Postgaarden
Bestilling

Telefon

3996 0345

Mail

Send mail

Hjemmeside

Korsbæk på Bakken

Tidsperiode

Fredage, lørdage og søndage fra d. 23/11-18 til 22/12-18

Oplev den helt store Julefrokost på Postgaarden

På Postgaarden venter en skøn oplevelse, hvor mad og drikke, underholdning og smukke omgivelser kan få en hver gæst i julestemning.

Luksus julebord

Serveres hele dagen

1. fadservering
Modnede sild med løg og kapers, Julesild med kanel og appelsin, Æg og rejer, Rødspættefilet med remoulade, Røget ål med røræg

2. fadservering
Kalvesylte med sennep og rødbeder, Hønsesalat med grønne asparges, Lun flæskesteg med rødkål og surt, Lun mørbradbøf med bløde løg

3. fadservering
Brie og Blå Kornblomst med portvinsmarinerede svesker

Dessert
Ris a la mande

Pr. kuvert kr. 498,00

Inkl. et glas velkomstgløgg, øl, vand, vin til maden og kaffe eller te
Pr. kuvert kr. 898,00

Ved bestilling af Luksus julebord er bordet reserveret i 4 timer. Ved ekstra omkostninger kan tiden forlænges.
Venligst samme menu til hele selskabet.

Luksus julemenu

Serveres hele dagen

Forret
Koldrøget laks med appelsinmarinade og hasselnødder
eller
Gravad dyrefilet med jordskokker og valnøddedressing

Hovedret
Braiseret andelår med pastinak, grønkål a la creme og tyttebær
eller
Helstegt oksemørbrad med julegrønt og estragonsauce

Ost
Blå Kornblomst tilsmagt med cognac

Dessert
Ris a la mande med kirsbærsauce
eller
Nougatkage med dadler og appelsinsirup

Pr. kuvert kr. 498,00

Inkl. et glas velkomstgløgg, øl, vand, vin til maden og kaffe eller te
Pr. kuvert kr. 898,00

Ved bestilling af Luksus julebord er bordet reserveret i 4 timer. Ved ekstra omkostninger kan tiden forlænges.
Venligst samme menu til hele selskabet.

Julebord

Serveres frem til kl. 15.00

1. fadservering
Modnede sild med kapers, Æg og rejer, Røget laks med urtedressing

2. fadservering
Hønsesalat med grønne asparges, Glaseret skinke med grønlangkål, Julemedister med sennep og rødkål

Dessert
Ris a la mande


Pr. kuvert kr. 348,00

Inkl. øl, vand, vin til maden og kaffe eller te
Pr. kuvert kr. 648,00

Ved bestilling af Julebord er bordet reserveret i 2,5 time.
Venligst samme menu til hele selskabet.

 

 

 

Julemenu

Serveres hele dagen

Forret
Koldrøget laks med appelsinmarinade og hasselnødder
eller
Gravad dyrefilet med jordskokker og valnøddedressing

Hovedret
Braiseret andelår med pastinak, grønkål a la creme og tyttebær
eller
Helstegt oksemørbrad med julegrønt og estragonsauce

Dessert
Ris a la mande med kirsbærsauce
eller
Nougatkage med dadler og appelsinsirup


Pr. kuvert kr. 348,00


Inkl. øl, vand, vin til maden og kaffe eller te
Pr. kuvert kr. 648,00

 

Ved bestilling af Julemenu er bordet reserveret i 2,5 time.
Venligst samme menu til hele selskabet.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE