Bakken Korsbaek Jernbane Restauranten Senior Spisning Bestil Bord

SMAG på Bakken

Kom på Bakken d. 8. juni - 26. juni 2020 og SMAG på Jernbane Restauranten

SMAGmenu på Jernbane Restauranten

Hovedret

Dampet laks med aspargescreme og kartofler

Alternativt dagens ret

Dessert

Rødgrød med fløde

 

Pris: 2 retter 175

Bestilling


Kontakt

Korsbæk på Bakken

Telefon

3996 0345

Hjemmeside

E-mail

Bemærk

Dato: 8. juni - 26. juni

Bakken Restaurant Grill Boefhus Gruppe Voksen Stemning Spisesteder koebenhavn

Gruppearrangementer på Jernbane Restauranten?

Ønsker I at kombinere et besøg på Jernbane Restauranten med andre sjove aktiviteter på Bakken, så står Bakkens Salgsafdeling klar til at hjælpe, når I skal holde et firmaarrangement, selskab eller en familiefest.

Firma & Grupper
Bakken Korsbaek Jernbane Restauranten Facade Frokost Selskab

Vild med Jernbane Restauranten?

Besøg Korsbæk på Bakkens hyggelige Jernbane Restauranten og mød Røde, Larsen og Fede til et spil kort og en snak om politik og borgerskabet i Korsbæk, mens Tjener Boldt sørger for en bid mad og koldt øl.

Jernbanerestauranten

#MITBAKKEN

Spørgsmål & svar

Der er som udgangspunkt gratis entré i Korsbæk på Bakken. Her kan du som gæst besøge Skjerns Magasin, Algade og butikkerne.

Hvis du ønsker at se hele Korsbæk på Bakken, dvs. inklusive stuer og spisestederne, kan du som spisende gæst tilkøbe en rundvisningsbillet.

Vi anbefaler at købe billet på forhånd til vores rundvisninger, da de grundet deres popularitet tit er udsolgte på dagen.

Nej, det er ikke tilladt at medbringe sin egen mad og drikkevarer i Korsbæk på Bakken. I stedet vil det være muligt at købe drikkevarer i Algade samt nyde en middag på en af vores 5 restauranter.

Er I en familie med børn under 7 år, anbefaler vi at spise i Postgaarden eller i Jernbane Restauranten. Her har vi specielle børnemenukort med livretter, som vores små gæster sætter stor pris på.

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE