Aftenstemning i Malmøkroen 25'eren

Malmøkroen - 25'eren

25 kr. for alt på kortet

Bakken Pub Bar Malmoekroen 25eren Gruppe Voksen Stemning Spil

Malmøkroen - 25'eren

25 kr. for alt på kortet

Bakken Pub Bar Malmoekroen 25eren Voksen Stemning Spil

Malmøkroen - 25'eren

25 kr. for alt på kortet

Velkommen i 25'eren! I 25'eren tilbydes forretningens store vareudvalg, der spænder lige fra grillprodukter til café- og barsortiment, til en stykpris á 25 kr. - deraf navnet.

Stor terrasse i hjertet af Bakken

Læg vejen forbi 25'eren og besøg den store udendørsterrasse eller kig indenfor i den hyggelige
og anderledes bar, der er fyldt af mange sjove, gamle og originale Bakke-klenodier. Nyd en kold fadøl, en kop kaffe, et stykke tærte eller  lidt mundgodt fra grillbaren i de festlige omgivelser.

Nyd en drink inden Cirkusrevyen

I 25'eren kan du få lige, hvad hjertet begærer. Nyd velkomstdrinken eller en tidlig night cap i forbindelse med forestillingen i Cirkusrevyen, natmaden før turen går hjem fra Bakken - ja mulighederne er mange i 25'eren.

Plads til helt op til 120 gæster

Er du med en større gruppe af sted, så er 25'eren lige stedet for jer! Baren kan huse helt op til 120 glade gæster, der kan nyde godt af både den skønne udendørsterrasse og den hyggelige bar. 

Enhedsprisen er kun 25 kr.!

Vælg frit fra såvel bar-, café- som grillsortiment hos 25'eren! Nyd en sodavand, en kold fadøl, en gin og tonic eller en anden drink, en cappuccino, en bøfsandwich eller en af de mange andre lækre forfriskninger. Udvalget er stort og lækkert!

Forudbestilte arrangementer

Kontakt gerne 25'eren, hvis du er på udkig efter at holde et arrangement, hvor der er garanti for god og hyggelig stemning i hjertet af Bakken. 

 

Information


Kontakt

Per Bordorff Rosenberg

Telefon

7734 6651

E-mail

info@25eren.dk

Åbningstider

Malmøkroen 25'eren følger Bakkens åbningstider

Pubber og barer på Bakken

Bakkens Øltour - besøg Høkassen

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 9 pubber og barer. Gå på opdagelse i Bakkens mange pubber og barer, som inviterer til ølsmagning af deres specialøl med Bakkens ØLTOUR.

Bakkens ØLTOUR - kun 129 kr.
Gruppearrangementer på Bakken

Gruppearrangementer på Bakken?

Ønsker I at kombinere et besøg på en af de mange pubber og barer med andre sjove aktiviteter, så står Bakkens Salgsafdeling klar til at hjælpe, når I skal holde et firmaarrangement, selskab eller en familiefest. På Bakken er mulighederne mange, og I kan selv sammensætte jeres arrangement præcis efter ønsker, behov og budget.

Kontakt os
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE