Aftenstemning i La Casa

La Casa

Spansk hygge og kolde øl

La Casa ligger i et stort lyserødt hus med stråtækt tag. Men tag ikke fejl af det idylliske ydre – inde bag facaden gemmer der sig en perle med sydlansk temperament. Her serveres tapas og andre spanske delikatesser.

Bakkens Spanske tapasbar 

La Casa byder alle tørstige Bakke-gæster velkommen i deres hyggelige lokaler. Ønsker du en kold øl, et forfriskende glas vin eller en kølig sodavand, så er du meget velkommen i La Casa – Bakkens spanske bar.

På første etage ligger der en hyggelig terrasse, og når vind og vejr tillader det, er det en af Bakkens hyggeligste kroge, hvor du kan sidde og følge med i det pulserende liv i Bakkens gader og stræder.

La Casa følger de almindelige åbningstider på Bakken.

Intim stemning og live musik

La Casa er en af de barer på Bakken, der ofte har live musik i weekenderne og højsæsonen. Tag en pause fra forlystelser og Bakke-liv og nyd musikken, når forskellige musikere underholder i La Casa. På Bakkens hjemmeside kan du altid kigge i vores eventkalender for at se, hvornår der er livemusik på Bakken.

Bakken – også efter fyraften

Bakken er den perfekte destination for et fyraftensarrangement for både firmaer og venner. Hvad end I blot søger lidt godt at spise, eller I ønsker at give den gas med konkurrencer, spil og kolde øl, så er mulighederne mange. Planlæg det perfekte fyraftensarrangement for dine kolleger eller venner.

10 hyggelige pubber og barer på Bakken

Søger du en hyggelig pub eller bar i Lyngby eller Gentofte, så er Bakkens store udvalg af pubber og barer en oplagt mulighed. Tag toget direkte til Klampenborg station sammen med vennerne eller kollegerne, og nyd en kold øl på en af Bakkens 10 beværtninger. Du kan læse meget mere om Bakkens forskellige pubber og barer og finde lige præcis den beværtning, der bedst passer til dit selskab, humør og budget.

Hulen – 19 forskellige specialøl lige overfor Cirkusrevyen

Høkassen – live musik og hyggelig stemning

La Casa – den spanske Tapas bar

London Pub - nostalgi og hyggelige London-minder 

Malmøkroen 25’eren – 25 kr. for alt på kortet

Plænebaren – Bakkens oase og det perfekte mødested

Pølsekroen – Egen tappehane og skøn udsigt mod Kildesøen

Skjerns Magasin – Korsbæks helt egen beværtning

Sommerlyst – Intim Bakkestemning i hjertet af parken

Ølgod – Unik stemning og masser af livemusik

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken! Vi glæder os til at byde på en kold øl på en af vores mange hyggelige pubber og barer.

Information


Kontakt

Driftschef, Nicolai Fabian eller Cirkusrevyen A/S

Telefon

3963 3802

E-mail

Åbningstider

La Casa følger Bakkens åbningstider

Bakkens Øltour - besøg Høkassen

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 8 pubber og barer

Bakkens ØLTOUR - kun 119 kr.
Gruppearrangementer på Bakken

Gruppearrangementer på Bakken?

Ønsker I at kombinere et besøg på en af de mange pubber og barer med andre sjove aktiviteter, så står Bakkens Salgsafdeling klar til at hjælpe, når I skal holde et firmaarrangement, selskab eller en familiefest. På Bakken er mulighederne mange, og I kan selv sammensætte jeres arrangement præcis efter ønsker, behov og budget.

Kontakt
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE