Hulen - 19 ølhaner med specialøl

Hulen

19 ølhaner med specialøl

Bakken_Forlystelser_Rutschebanen_Gruppe_voksen_stemning
Hulen & Almas Terrasse ligger lige overfor Cirkusrevyen ved indgangen til Dyrehavsbakken. Her serveres fadøl fra 21 forskellige øl-haner, under mottoet: ”Værtens bedste øl – er den øl, DU ka’ li’…”

21 forskellige ølhaner

Øllet er nøje udvalgt og repræsenterer nogle af verdens højest-rangerende ølmærker, så du kan få en helt unik smagsoplevelse. Du er velkommen til at smage på øllet, inden du bestemmer dig for den helt rigtige øl for dig.

Få stillet den lille sult

Hulen tilbyder udover øl også et udvalg af gourmet snacks, som er tilpasset de forskellige øl. Er det mere den søde tand, der skal tilfredsstilles, ligger Almas Terrasse i forlængelse af Hulen. Her kan du forkæle ganen og den søde tand med Bakkens største udvalg af italiensk kvalitets is, konditor Rasmus Hurtigs lækkerier samt kvalitetskaffe, -teer, juices og meget mere.

Fantastisk stemning og live musik

Hulen er en af de barer på Bakken, der ofte har live musik i weekenderne. Kryb ind i den hyggelige hule med din favoritøl i hånden og lad dig rive med af den skønne stemning, når en af de lokale musikkere spiller op til fest og hygge. På Bakkens hjemmeside kan du altid kigge i vores eventkalender og se, hvornår der er livemusik på Bakken.

Hulen følger de almindelige åbningstider på Bakken.

Prøv Bakkens ØLTOUR

Hulen er en favorit blandt vores ØLTOUR’s-gæster, og med hele 21 forskellige øl at vælge mellem kan det være svært at bestemme sig for, hvilken øl, du vil smage. Bakkens ØLTOUR er Bakkens helt egen ølsmagning med fokus på den gode oplevelse. For kun 129 kr. kan du smage øl på hele 9 forskellige pubber og barer på Bakken. Læs mere om Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR kan købes i Bakkens Salg og Information eller i Bakkens webshop.

10 hyggelige pubber og barer på Bakken

Bakkens store udvalg af pubber og barer er et oplagt valg, hvis du søger efter en hyggelig destination i Gentofte eller Lyngby. Hvad end det er et fyraftenarrangement med kollegerne eller en hyggelig friaften med venner eller familie, så er mulighederne mange på Bakken. Tag toget direkte til Klampenborg station sammen med vennerne eller kollegerne, og nyd en kold øl på en af Bakkens 10 beværtninger. Du kan læse meget mere om Bakkens forskellige pubber og barer og finde lige præcis den beværtning, der bedst passer til dit selskab og humør.

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken! Vi glæder os til at byde på en kold øl på en af vores mange hyggelige pubber og barer.

Information


Kontakt

Bo Thomas

E-mail

Åbningstider

Hulen følger Bakkens åbningstider

Pubber og barer på Bakken

Bakkens Øltour - besøg Høkassen

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 9 pubber og barer. Gå på opdagelse i Bakkens mange pubber og barer, som inviterer til ølsmagning af deres specialøl med Bakkens ØLTOUR.

Bakkens ØLTOUR - kun 129 kr.
Gruppearrangementer på Bakken

Gruppearrangementer på Bakken?

Ønsker I at kombinere et besøg på en af de mange pubber og barer med andre sjove aktiviteter, så står Bakkens Salgsafdeling klar til at hjælpe, når I skal holde et firmaarrangement, selskab eller en familiefest. På Bakken er mulighederne mange, og I kan selv sammensætte jeres arrangement præcis efter ønsker, behov og budget.

Kontakt os
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE