Hulen - 19 ølhaner med specialøl

Hulen

19 ølhaner med specialøl

Hulen & Almas Terrasse ligger lige overfor Cirkusrevyen ved indgangen til Dyrehavsbakken. Her serveres fadøl fra 21 forskellige øl-haner, under mottoet: ”Værtens bedste øl – er den øl, DU ka’ li’…”

21 forskellige ølhaner

Øllet er nøje udvalgt og repræsenterer nogle af verdens højest-rangerende ølmærker, så du kan få en helt unik smagsoplevelse. Du er velkommen til at smage på øllet, inden du bestemmer dig for den helt rigtige øl for dig.

Få stillet den lille sult

Hulen tilbyder udover øl også et udvalg af gourmet snacks, som er tilpasset de forskellige øl. Er det mere den søde tand, der skal tilfredsstilles, ligger Almas Terrasse i forlængelse af Hulen. Her kan du forkæle ganen og den søde tand med Bakkens største udvalg af italiensk kvalitets is, konditor Rasmus Hurtigs lækkerier samt kvalitetskaffe, -teer, juices og meget mere.

Fantastisk stemning og live musik

Hulen er en af de barer på Bakken, der ofte har live musik i weekenderne. Kryb ind i den hyggelige hule med din favoritøl i hånden og lad dig rive med af den skønne stemning, når en af de lokale musikkere spiller op til fest og hygge. På Bakkens hjemmeside kan du altid kigge i vores eventkalender og se, hvornår der er livemusik på Bakken.

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken! Vi glæder os til at byde på en kold øl på en af vores mange hyggelige pubber og barer.

Information


Kontakt

Bo Thomas

E-mail

Send mail til hulenpaabakken@gmail.com

Åbningstider

Hulen følger Bakkens åbningstider

Besøg Hulens hjemmeside i dag
Bakken Pub Bar Hulen Gruppe Voksen Stemning Øltour

Reservation

Ønsker du at arrangere et arrangement for dig og din gruppe hos Hulen, kan du kontakte Hulen i dag på:

  • Telefonnummer: +45 2985 9793
  • Email: hulenpaabakken@gmail.com

Bakkens Øltour - besøg Høkassen

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 9 pubber og barer. Gå på opdagelse i Bakkens mange pubber og barer, som inviterer til ølsmagning af deres specialøl med Bakkens ØLTOUR.

Bakkens ØLTOUR - kun 159 kr.

Pubber og barer på Bakken

Bakken Pub Bar Hoekassen Gruppe Voksen Stemning

Hyggelige pubber og barer på Bakken

Bakkens store udvalg af pubber og barer er et oplagt valg, hvis du søger efter en hyggelig destination i Gentofte eller Lyngby. Hvad end det er et fyraftenarrangement med kollegerne eller en hyggelig friaften med venner eller familie, er mulighederne mange. Tag toget direkte til Klampenborg station og nyd en kold øl på en af de 10 beværtninger. 

Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE