Aftenstemning i 30'eren

30'eren

30 kr. for alt på kortet

Velkommen i 30'eren! I 30'eren tilbydes forretningens store vareudvalg, der spænder lige fra grillprodukter til café- og barsortiment, til en stykpris á 30 kr. - deraf navnet.

Stor terrasse i hjertet af Bakken

Besøg den store udendørs terrasse eller kig indenfor i den hyggelige og anderledes bar, der er fyldt af mange sjove, gamle og originale Bakke-klenodier. Nyd en kold fadøl, en kop kaffe, et stykke tærte eller lidt mundgodt fra grillbaren i de festlige omgivelser. Du finder noget for enhver smag!

I 30'eren serverer i øvrigt gerne velkomstdrinken eller en tidlig night cap i forbindelse med forestillingen i Cirkusrevyen, natmaden før turen går hjem fra Bakken - ja mulighederne er mange i 30'eren. 30'eren kan huse helt op til 120 glade gæster, så der er masser af hyggelig plads! 

HUSK AT ENHEDSPRISEN KUN ER 30 KR.

Vælg frit fra såvel det store og lækre bar-, café- som grillsortiment - f.eks. en sodavand, en kold fadøl, en gin og tonic eller en anden drink, en cappuccino, en bøfsandwich eller en af vores mange andre lækre forfriskninger.

Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR er Bakkens helt egen ølsmagning med fokus på den gode oplevelse. 30'eren er en af de 9 pubber og barer, som du kan besøge, når du er på ØLTOUR. For kun 179 kr. kan du smage øl på hele 9 forskellige pubber og barer på Bakken. Læs mere om Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR kan købes i Bakkens Salg og Information eller i Bakkens Webshop.

Forudbestilte arrangementer

Er du på udkig efter at afholde et arrangement på Bakken i skønne omgivelser? Kontakt 30'eren for en uformel snak om jeres ønsker til et eventuelt forudbestilt arrangement.

Information


Kontakt

Per Bordorff Rosenberg

Telefon

+45 3963 4630

E-mail

info@30-eren.dk

Åbningstider

30'eren følger Bakkens åbningstider

Besøg 30'erens hjemmeside
Bakken Pub Bar Malmoekroen 25eren Voksen Stemning Spil

Grupper

Er du på udkig efter at holde et arrangement, hvor der er garanti for god og hyggelig stemning i hjertet af Bakken, så kontakt 30'eren i dag:

  • Telefonnummer: +45 39634630
  • E-mail: info@30-eren.dk

Vi ses på Bakken!

Pubber og barer på Bakken

Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE