Bakken_Juletur_├ÿltour_Gruppe1.jpg

Bakkens Jule-ØLTOUR

Kom til hyggelig ølsmagning i verdens ældste forlystelsespark

Udvalget til Bakkens Jule-Øltour

Sommerlyst_gruppe_øltour_beværtning.jpg

Smag lækre juleøl på Bakken

Gå på opdagelse i julen på Bakkens mange hyggelige pubber og barer, som inviterer til ølsmagning af deres juleøl med Bakkens ØLTOUR. Og her drejer det sig om nogle af de bedste og mest stemningsfulde pubber og barer, når det kommer til ølsmagning i København og Nordsjælland. Ølsmagning er en oplevelse, der skal prøves! Her skal duftes, kigges og smages på øl.

Ølsmagning for kun 159 kr. Du får:

  • Eksklusivt Bakken ØLTOUR smageglas
  • Værdikuponer til 6 julesmagsprøver på øl (6 x 15 cl = 90 cl)
  • Folder indeholdende guide til 6 hyggelige beværtninger på Bakken

Når du køber ølsmagning i form af Bakkens ØLTOUR, får du dit eget personlige ølglas med logo, som du kan tage med hjem. Derudover får du 6 kuponer, der hver gælder til en af Bakkens beværtninger. Når du medbringer dit Bakken-glas og gældende kupon til en af de 6 barer og pubber, vil du få fyldt dit glas med den øl, der står på kuponen. I den medfølgende folder finder du information om de forskellige beværtninger samt information om, hvilken øl der tilbydes de forskellige steder.

Bakkens ØLTOUR kan købes i Bakkens Salg og Information eller i Bakkens Webshop

Vær opmærksom på at enkelte beværtninger lukker kl. 21.00.

Kombiner Bakkens jule-ØLTOUR & 5-kamp

Bakkens 5-kamp er den perfekte kombination til Bakkens ØLTOUR. Her kan du udfordre vennerne eller kollegaerne i alt fra paintball til en omgang minibowling. Så lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen i blandt de mange forskellige discipliner.

Oplev Bakkens Juleboder

Gå på opdagelse i Bakkens juleboder placeret rundt i gader og stræder, hvor julelys, gran og julepynt vil skabe en magisk julestemning. Rundt i de mange boder kan du finde alt fra julegaver til lækre specialiteter, hjemmestrikkede huer, flotte smykker og meget mere.

Bliver du lækkersulten undervejs, kan du og gruppen slå vejen forbi en af de mange spisesteder på Bakken, som står klar til at byde inden for på lækre og hyggelige madoplevelser til jul. 

Mad Julefrokost Julemad Øl

Nyd en lækker julemiddag

Hvad end du er på udkig efter en traditionel juleplatte eller søger en alternativ menu, har Bakkens mange restauranter et stort udvalg af juleretter

Julemiddag på Bakken
Bakken Jul Julefrokost I Lae Stemning Fest

Julefest på Bakken

Mulighederne er mange i verdens ældste forlystelsespark. Vores restauranter og forretninger står klar til at give jer en uforglemmelig julefest i den smukke forlystelsespark. 

Kontakt restauranterne i dag og sammensæt jeres dag på Bakken! 

Se alle spisesteder her

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE