Luksusmenu på Bakken

Planlægger du en fest eller et arrangement for afdelingen, firmaet, familien eller venner, så har Bakken et væld af muligheder. Med en luksusmenu får I en lækker menu, hvor der bliver kræset om dine gæster.  

Bakkens mange restauranter har selv sammensat deres bud på en luksusmenu. Se oversigten over de mange lækre menuer og find lige præcis den menu, som du ønsker at forkæle dit selskab med. Blandt Bakkens luksusmenuer finder du både italiensk-inspirerede menuer, menuer med base i det franske køkken eller blot menuer med god, gammeldags dansk mad. Mulighederne er mange, og med en pris på kun 389 kr. pr. person, bliver det ikke nemmere at planlægge årets hyggeligste og sjoveste fest, hvor god mad og hyggelig Bakke-stemning går hånd i hånd.

Gruppearrangementer med luksusmenu

Ønsker I at kombinere et besøg på en af Bakkens restauranter med Bakkens mange andre sjove aktiviteter, så står Bakkens Salgsafdeling klar til at hjælpe, når I skal holde et firmaarrangement, selskab eller en familiefest. På Bakken er mulighederne mange, og vi hjælper jer med at sammensætte jeres arrangement præcis efter ønsker, behov og budget. Er I minimum 10 personer, kan Bakkens Salgsafdeling altid være behjælpelig med at få sammensat det helt rigtige arrangement til jer.

Ring eller skriv – vi er ved telefonen alle hverdage 9-15 og er klar til at tilrettelægge en sjov dag for jer på Bakken.
Tlf.: 3996 2090

Mail: [email protected]  

Bakkemenu

Psst… Vores restauranter har også en Bakkemenu. Her kan I vælge 2 retter for kun 259 kr.
Se Bakkemenuerne her

Vilkår:

Bakkens luksusmenu kan bestilles til alle former for selskaber på min. 10 personer. I oversigten over luksusmenuer får du et overblik over de mange forskellige menuer, der tilbydes på Bakken. Her kan du vælge din favorit.

Menuen skal bestilles i forvejen, enten ved henvendelse direkte til restauranten eller ved henvendelse til Bakkens Salgsafdeling.

 

Subscribe to this RSS feed

Luksusmenu på Elverdybet

Middag i hyggelige omgivelser

Elverdybet er en hyggelig lille oase op Bakken. Den hyggelige træterrase indbyder til gode stunder med venner og familie, og skulle skyerne trække sammen, er der hyggelige lokaler indendørs. Her får du ...

Læs mere

Information

Forret 1: Fisketallerken med grillet kongereje, varmrøget laks, stegt kammusling
Forret 2: Rørt tatar med urtemayo og fritter
Hovedret 1: Oksemørbrad med bagt hvidløg, årtidens garniture, små smørbagte kartofler og bernaisesovs