5D Cinema

Prøv Bakkens fantastiske 5D cinema

En tur i Bakkens 5D Cinema giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor syn, hørelse og følesans påvirkes. Med bevægelige stole og specielle effekter, som luftstrømme, vindstød og vandtåger kan filmene i bogstavligste forstand mærkes.
Kom ind i vores tempererede biograf, hvor vi altid prøver at holde temperaturen på lige omkring 20 grader, trods 0-35 grader udenfor. Vi har i biografen plads til 64 gæster. Alle film har en varighed på 5-6 minutter.

I år kan du opleve 4 film i vores 5D cinema.
Dino Safari
I år har vi valgt at tage en af vores film på igen, som vi havde i 2015, da mange af vores gæster efterspurgte netop denne film sidste år.
I Dino safari, kører du rundt i en jeep, inde i en Dinosaurer Park. Her kan du opleve mange former for Dinosaurer, men lige pludseligt sker der noget uventet, og alle dyrene kommer ud af deres indelukke. Oplev denne spændende tur i jeepen, hvor du kommer i nærkontakt med dyrene.
Dracula
Dracula havde vi i 2016 sæsonen, og denne film var en kæmpe succes, så kom ind i biografen og oplev Kevin og hans far, som kommer ind i en gammel borg, hvor de bliver lukket inde, her møder de Dracula, og det kommer til at gå ud over Kevin, som bliver jagtet gennem gange og huler af Dracula, der er ude efter hans blod. Uhyggelig !!! men bare rolig du er tryg i vores biograf.
Machinarum
(Nyhed i Nordeuropa) Denne film er helt ny, og vises på Bakken, som det første sted i Nordeuropa. Du kommer her ind i et maskineri, hvor der foregår mange underlige ting, du kører rundt på skinner ( når der er nogle ) i en lille vogn, du bliver jagtet af en robot, som prøver at tilintetgøre dig, men vil det lykkedes ? Meget flot og detaljerig film.
Canyon coaster
(Nyhed i Nordeuropa) Denne film er helt ny, og vises på Bakken, som det første sted i Nordeuropa. Hvis du vil opleve grand canyon, så kom ind i vores biograf og oplev denne film, hvor en faldskærmsudspringer lander i en Mine vogn, som kommer til at løbe løbsk, vognen drøner ud af skinnerne og der er en del forhindringer undervejs, en film der helt klart skal opleves, der er fart over feltet.

Information

Alder: Min. 3 år
Bemærk: Under 3 år kun med betalende ledsager (min. 15 år)
Højde: -
Helbredsbegræsninger: Nej
Turbånd: Ja
Miniturbånd: Nej
Rabatkuponer: 6 stk.
Kontantpris: 30 kr.
Kontantpris onsdag: 25 kr.
Kontakt: Trine Grænge
Åbningstider: Forlystelsen følger Bakken åbningstider

Spøgelsestoget

GYS OG HYGGE

Hvis du trænger til et godt gys på en højlys dag, så snup en tur i spøgelsestoget. Uhyggen breder sig, så snart man kører ind i det hjemsøgte slot.

Spindelvæv hænger klæbende ned fra lo

Læs mere
Alder: -
Højde: -
Helbredsbegræsninger: Nej

Det Lille Tog

BAKKEN RUNDT PÅ 1. KLASSE

Med Det Lille Tog kan man komme en tur rundt på Bakken på 1. klasse.

Reservation
Toget kan reserveres til at køre alle dage mellem kl. 12 og 19 til specielle

Læs mere
Alder: Min. 3 år
Bemærk: Under 3 år kun med betalende ledsager (min. 15 år)
Højde: -

Mine Train Ulven

SUG I MAVEN OG SKRIG I LUFTEN

Mine Train Ulven er en top moderne rutschebane for hele familien - specielt for dem, som elsker fart og sus.

Mine Train Ulven drøner afsted på skinnerne med 65 km/t gennem et sp

Læs mere
Alder: Min. 5 år
Bemærk: Under 5 år kun med betalende ledsager (min. 15 år)
Højde: -

Tårngyset

GRAVITATIONSPÅVIRKNING PÅ 3G

Der er god udsigt fra TårnGyset. Så langt øjet rækker kan du nyde synet af Bakken, Dyrehaven og Øresund. Men ellers er nøgleordene gys, sug i maven og fart.

TårnGyset er B

Læs mere
Alder: -
Højde: Min. 132 cm
Helbredsbegræsninger: Ja