Gå på opdagelse i det hyggelige julemarked nord for København på Bakken

Bakkens Julemarked

Oplev den hyggelige julestemning i verdens ældste forlystelsespark

Gå på opdagelse i det hyggelige julemarked nord for København på Bakken

Bakkens Julemarked

Oplev den hyggelige julestemning i verdens ældste forlystelsespark

Gå på opdagelse i det hyggelige julemarked nord for København på Bakken

Bakkens Julemarked

Oplev den hyggelige julestemning i verdens ældste forlystelsespark

Bakkens store julemarked

Vi kan endnu ikke løfte sløret for de mange og hyggelige juleboder, som du kan lægge vejen forbi til Jul på Bakken. Følg med her på vores side og ikke mindst på de sociale medier, når vi løfter sløret for dette års store og fantastiske julemarked.

Der er noget om snakken - julen er hyggeligst på Bakken!

Læg vejen forbi det hyggelige julemarked på Bakken og gå på opdagelse! Her finder du alt fra fint julepynt, hjemmestrikkede huer til skønne bolsjer og lakrids! Der er noget for enhver smag i markedet til jul.

Hyggeligt julemarked til jul

Når vi for anden gang nogensinde åbner Jul på Bakken, åbner vi også dørene for vores store julemarked. Rundt i Bakkens gader og stræder kan du og familien gå på opdagelse i det hyggelige marked og måske finde årets julegave. Udvalget blandt de forskellige boder og stort, så der er uendelige muligheder for at finde den helt perfekte gave.

Juleboder i Bakkens julemarked

Rundt på Bakken finder du masser af lækre og skønne juleboder. Er du på udkig efter smagfulde bolsjer, friske krydderier, lækre nødder, hjemmestrik, julepynt og meget, meget mere, så er Bakkens julemarked lige noget for dig! 

Du vil finde de mange boder i hyggelige klynger rundt på Bakken. Nogle har endda indtaget nogle af forlystelsesparkens mere kendte facader. 

Vil du have din egen julebod? 

Du kan stadig nå at få din egen julebod til vores julemarked til Jul på Bakken, hvad end du er kunsthåndværker, designer, iværksætter eller bare helt almindelig juletosset. Kom og vis dine hjemmelavede nisser, smykker eller noget helt tredje frem, når vi har åbent fredage, lørdage og søndage fra 22. november til 22. december.
Kontakt jul@bakken.dk for interesse.

Gratis adgang

Som på Bakken er der naturligvis også gratis adgang til vores store julemarked. Det er en unik mulighed for at komme i julestemning med hele familien med en tur rundt i Bakkens gader og stræder.

Mad og drikke

Bliver du sulten på din vej rundt i det store julemarked? Slå vejen forbi et af de mange og hyggelige spisesteder eller caféer, der står klar til at sprede julestemning og byde på en hyggelig julemiddag eller lille julesnack. Er du på udkig efter en julefrokost for et lille eller stort selskab? Så har Bakken de perfekte rammer for dette! Find netop det spisested, hvor du skal holde årets julefrokost og bestil bord allerede i dag.

Information


Hvornår?

Alle fredage, lørdage og søndage fra den 22. november - 22. december 2019

Tidspunkt

Fredage: 14 - 21:00
Lørdage: 12 - 21:00
Søndage: 12 - 19:00

Hvor?

Rundt i Bakkens gader og stræder

Bakken Jul Julebord Julefrokost Bestik

Bakken anmeldelser

Review starReview starReview starReview starReview star half

Trustscore 4,3 ud af 5

Beregnet på grundlag af 6573 kundeanmeldelser på Google Google

Spørgsmål & svar

Der er altid gratis entré på Bakken - også til jul!

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information. 
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning. Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads. 

figur_faq.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE