Jul på Bakken

Bakken

Oplev julen i verdens ældste forlystelsespark!

Jul på Bakken Mistelten 2018.jpg

JUL PÅ BAKKEN

Vi glæder os til at se jer til Jul på Bakken:

  • Alle fredage, lørdage og søndage fra den 21. november - 20. december

Nyd en dejlig julefrokost, gå på opdagelse i julemarkedet, mød julemanden og se Danmarks største mistelten.

Oplev Jul på Bakken

Den smukke dyrehave danner rammerne om den flotteste julefest til dato, når vi åbner op for Jul på Bakken for tredje gang nogensinde. Julen på Bakken er hjerternes fest - og der er masser af oplevelser for store og små.

En jul fyldt med magi

Læg vejen forbi verdens ældste forlystelsespark i juleperioden - når der igen i år åbnes for Jul på Bakken. Det bliver en magisk jul for gæster i alle aldre, hvor fantastiske oplevelser rundt på Bakken vil overraske og skabe uforglemmelige minder. 

Glæd dig til at spadsere rundt i Bakkens gader og stræder og få julelys i øjnene. Parken er pyntet flot op med julelys, julekugler og gran, som får forlystelsesparken til at funkle og vække julestemningen hos store og små.

Bakkens julemarked

Gå på opdagelse i Bakkens julemarked placeret rundt i gader og stræder, som pyntet med julelys, gran og julepynt vil skabe en magisk julestemning. Rundt i de mange boder kan du finde alt fra gaveartikler til lækre specialiteter, hjemmestrikkede huer, flotte smykker og meget mere.

Spis en herlig julemiddag

Hvad end du er på udkig efter en traditionel juleplatte eller søger en alternativ menu, har Bakkens mange restauranter et stort udvalg af julefrokoster. Med Bakkens store udvalg af spisesteder finder du nemt en julefrokost, der passer til lige netop ønsker og budget. Find en oversigt over alle vores restauranter her og find netop det spisested, hvor du og dit selskab skal nyde en herlig julemiddag.

Inviter din familie, venner og kolleger på en uforglemmelig julefrokost eller middag, hvor nostalgi, historie og hygge går op i en højere enhed.

Gratis aktiviteter for familien

Julen er en højtid for hygge - og flere kalder det endda hjerternes fest. På Bakken skal vi også hygge, og vi har også masser af julehjerter. Eventkalenderen er naturligvis fyldt med sjove og gratis aktiviteter og oplevelser for store og små.

Aktiviteter i løbet af Julen på Bakken

Jul_Bakken_Sne_Juletrae_Stemning_Aften_2.jpg

Bakken anmeldelser

Review starReview starReview starReview starReview star half

Trustscore 4,3 ud af 5

Beregnet på grundlag af 6573 kundeanmeldelser på Google

Spørgsmål & svar

Der er altid gratis entré på Bakken

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information. 
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning. Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager også imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads. 

figur_faq.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE