Bakken Stemning Kuloerte Lamper Lyskaede

INFORMATION OM COVID-19

Efter aftalen om at fremrykke dele af fase 3 i genåbningen af Danmark er åbningen af Bakken også rykket frem, og vi har derfor kunnet byde vores gæster velkommen siden fredag den 29. maj. 

Skærperede retningslinjer pr. 27. maj

Den 27. maj er der kommet nye retningslinjer fra myndighederne for åbning af forlystelser. Retningslinjerne betyder, at flere af Bakkens forlystelser kun kan køre med begrænset kapacitet. Der kan derfor forekomme kø rundt ved Bakkens forlystelser. Det kan give lidt ekstra ventetid - som vi sammen må tage med et smil :-)

Som altid har vores gæsters, medarbejderes og samarbejdspartneres sikkerhed den allerhøjeste prioritet hos os. Vi har derfor indført forskellige tiltag, så alle kan føle sig sikre og trygge, når de besøger verdens ældste forlystelsespark. I kan læse mere om de forskellige tiltag her: Trygt og sikkert besøg på Bakken

Mundbind i 5 forlystelser

Fra onsdag den 22. juli indføres der krav på Bakken om brug af engangsmundbind i 5 af Bakkens forlystelser, disse er Rutschebanen, SuperNova, Polyppen, Tornadoen og Mine Train Ulven 

Engangsmundbind kan købes på Bakken i pakker af 10 stk. for 30 kr. og 25 stk. for 75 kr.. Hver tur i en af ovenstående 5 forlystelser kræver altså brugen af 1 stk. mundbind.

Engangsmundbind kan købes i Bakkens Salg- og Information, samt ved indgangen til forlystelserne Rutschebanen, SuperNova, Tornadoen, Polyppen og Mine Train Ulven. 

Mundbindet skal bæres under hele turen i de 5 forlystelser. Overtrædelse af dette kan medføre inddragelse af turbånd. Efter turen skal mundbindet smides ud med det samme. Der skal anvendes håndsprit før og efter anvendelsen af mundbindet. 

 

Med dette tiltag kan flere gæster tage med forlystelserne, og vi vil altså undgå ekstra lange ventetider for at prøve en tur.

Sæsonkort

Vi er forfærdelig kede af, at Bakkens åbning er blevet udskudt i år, og du er gået glip af nogle åbningsdage. Som sæsonkortholder har du ret til kompensation for de dage, sæsonen er blevet forkortet pga. Covid19 nedlukning, hvilket i alt ender med at blive 46 dage.

Gæster som har købt sæsonkort kan ikke fortryde deres køb jf. vores generelle handelsbetingelser. Til de sæsonkortholdere, der har købt sit sæsonkort inden den 21. maj, kan vi tilbyde dig en af følgende kompensationsmuligheder:

 1. 2 x 1 gratis turbånd til en ven. Du skal blot henvende dig, med din ven (venner), i Bakkens Information for at få udleveret turbåndet og du bestemmer selv hvornår i sæsonen 2020 det skal være. Samlet værdi 558 kr. 
  Hvordan: Henvendelse i Bakkens Informationskiosk.
 2. Få refunderet beløbet svarende til de dage sæsonen er blevet forkortet. 
  Har du f.eks. købt sæsonkortet til 599 kr. kan du få 150,57 kr. refunderet. 
  Hvordan: Skriv til Bakkens salgsafdeling webshop@bakken.dk og opgiv ordrenr. og/eller sæsonkortholder navn

Hvis du ønsker at støtte Bakken i en svær tid, kan du også vælge at se bort fra muligheden for kompensation. Som altid er opbakningen fra vores loyale sæsonkortholdere virkelig værdsat, og ved at støtte Bakken er I med til at sikre, at vi fortsat kan mødes om oplevelser i verdens ældste forlystelsespark.

Tak for jeres dejlige støtte og loyalitet!

Bakken Underholdning Koncert Friluftsscenen Bastian 2018

underholdning og events

Grundet den nuværende situation og myndighedernes retningslinjer er vi nødsaget til at aflyse alle vores events og underholdning frem til og med august måned. 

Det drejer sig om følgende events:

 • Comedy på Bakken, årets Sankt Hans, CoverTirsdag på Bakken
 • FerieFester på Bakken, Julemændenes Verdenskongres 2020, PjerrotLøbet, Magisk Dag på Bakken, Grønlands nationaldag
 • Koncerter med Bro, Joey Moe + LIGA og Klumpen og Raske Penge
 • TirsdagsPigtråd på Bakken

20200714_141615.jpg

Tryghed på Bakken

For os er det allervigtigste, at vi åbner på Bakken på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi iværksat en række tiltag, der skal gøre det lettere for os alle at passe ekstra godt på hinanden. 

Læs om vores tiltag her
Bakken Underholdning Cirkusrevyen Facade Aften

Cirkusrevyen

Det er med tungt hjerte, at vi må meddele, at Cirkusrevyen 2020 er aflyst. Havde du billet til Cirkusrevyen 2020, bliver dine billetter automatisk flyttet til en ny dato i 2021. Du får som udgangspunkt samme ugedag og tidspunkt, som du havde bestilt eller flyttet til, og du behøver derfor ikke at foretage dig noget. 

Vi er kede af at skuffe alle jer, der har købt billet til Cirkusrevyen 2020 - men der er heldigvis også en god nyhed: Ulf Pilgaard tager finalesæsonen i 2021! 

Bakken Underholdning Events Kalle Kronhjort Jul i Juli JMV

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at sende en mail til bakken@bakken.dk, hvis du har spørgsmål.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE