Bakken Stemning Kuloerte Lamper Lyskaede

INFORMATION OM COVID-19

Som altid har vores gæsters, medarbejderes og samarbejdspartneres sikkerhed den allerhøjeste prioritet hos os. Vi har derfor indført forskellige tiltag, så alle kan føle sig sikre og trygge, når de besøger verdens ældste forlystelsespark. I kan læse mere om de forskellige tiltag her: Trygt og sikkert besøg på Bakken

Der er nye retningslinjer fra myndighederne for åbning af forlystelser. Retningslinjerne betyder, at flere af Bakkens forlystelser kun kan køre med begrænset kapacitet. Der kan derfor forekomme kø rundt ved Bakkens forlystelser. Det kan give lidt ekstra ventetid - som vi sammen må tage med et smil :-)

Mundbind i forlystelser

Der er krav på Bakken om brug af mundbind i flere af Bakkens forlystelser: Rutschebanen, SuperNova
Polyppen, Hurlumhej, Kaffekopperne, Safari, Spøgelsestoget, 5D Cinema og Crazy Theatre samt enkelte spil og boder.

I Rutschebanen, SuperNova og Polyppen skal man bære engangsmundbind.

Engangsmundbind kan købes på Bakken i pakker af 25 stk. for 75 kr.. Hver tur i en af de 3 forlystelser kræver altså brugen af 1 stk. engangsmundbind. Engangsmundbind kan købes i Bakkens Salg- og Information, samt ved indgangen til forlystelserne Rutschebanen, SuperNova og Polyppen. 

Mundbindet skal bæres under hele turen i de alle de nævnte forlystelser. Overtrædelse af dette kan medføre inddragelse af turbånd. Efter turen skal mundbindet smides ud med det samme. Der skal anvendes håndsprit før og efter anvendelsen af mundbindet. 

Med dette tiltag kan flere gæster tage med forlystelserne, og vi vil altså undgå ekstra lange ventetider for at prøve en tur.

 

Sæsonkort

Vi er forfærdelig kede af, at Bakkens åbning er blevet udskudt i år, og du er gået glip af nogle åbningsdage. Som sæsonkortholder har du ret til kompensation for de dage, sæsonen er blevet forkortet pga. Covid19 nedlukning, hvilket i alt ender med at blive 52 dage.

Gæster som har købt sæsonkort kan ikke fortryde deres køb jf. vores generelle handelsbetingelser. Til de sæsonkortholdere, der har købt sit sæsonkort inden den 21. maj, kan vi tilbyde dig følgende kompensationsmulighed:

  1. Få refunderet beløbet svarende til de dage sæsonen er blevet forkortet, inkl. lukkedagene i jul. 
    Har du f.eks. købt sæsonkortet til 599 kr. kan du få 170,21 kr. refunderet. 
    Hvordan: Skriv til os på webshop@bakken.dk og opgiv ordrenr. og/eller sæsonkortholder navn
  2. Hvis du allerede har fået kompensation på et tidligere tidspunkt for lukkedagene i foråret, kan du også søge om kompensation for de seneste lukkedage i december måned, der ikke tidligere var indberegnet i kompensationen. Det drejer sig om i alt 6 lukkedage, for hvilke vi kan kompensere med 19,64 kr. per sæsonkort.
    Hvordan: Skriv til os på webshop@bakken.dk og opgiv ordrenr. og/eller sæsonkortholder navn

Hvis du ønsker at støtte Bakken i en svær tid, kan du også vælge at se bort fra muligheden for kompensation. Som altid er opbakningen fra vores loyale sæsonkortholdere virkelig værdsat, og ved at støtte Bakken er I med til at sikre, at vi fortsat kan mødes om oplevelser i verdens ældste forlystelsespark.

Tak for jeres dejlige støtte og loyalitet!

Roede Port Restaurant Wienersnitzel Mad Drikke

Spis trygt på Bakken

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vores gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter og barer. Det betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i et af vores spisesteder og/eller barer. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af.

Mad og drikke på Bakken
Rutschebanen Morten Mundbind bamser 2020

Tryghed på Bakken

For os er det allervigtigste, at vi åbner på Bakken på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi iværksat en række tiltag, der skal gøre det lettere for os alle at passe ekstra godt på hinanden. 

Læs om vores tiltag her
Bakken Underholdning Events Kalle Kronhjort Jul i Juli JMV

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at sende en mail til bakken@bakken.dk, hvis du har spørgsmål.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE