Prøv Bakkens vildeste forlystelse Extreme!

Extreme

Er du til spænding og fart, så er Extreme på Bakken lige noget for dig!

Er du til spænding og tempofyldte forlystelser, skal du prøve Bakkens Thrill Ride.

Vil du have en vild oplevelse, skal du prøve Extreme!

I Extreme får du fornemmelsen af at blive kastet frit rundt i luften. Extreme lever virkelig op til sit navn, og du kan godt forberede dig på en ekstrem og vild oplevelse, du sent vil glemme!

Bliv snurret 360 grader rundt i luften

Når du først har taget plads i en af gondolerne, er det med at holde hovedet koldt. Med frithængende fødder bliver du kastet rundt i alle retninger både sidelæns og også på hovedet. Mener du at have regnet Extreme ud, kan du godt tro om igen. Denne uforudsigelige forlystelse løfter, drejer og snurrer dig rundt. Extremes fire arme snurrer 180 grader rundt, mens hver enkelt gondol drejer 360 grader rundt.

Hvis en tur rundt på hovedet og siden ikke er nok til at gøre dig rundtosset og fuldstændig rundt på gulvet, så bare rolig! I Extreme vil de over 5.000 blinkende lygter og utallige af lydeffekter også hjælpe til med at gøre oplevelsen helt ekstrem.

Udfordr dine venner og familie

Extreme er en af de vildeste forlystelser, vi har på Dyrehavsbakken. I gondolerne er der plads til 2 personer, så udfordr en ven eller en fra familien til at prøve forlystelsen med dig. Det er med at holde fast i bøjlerne, når først Extreme skydes i gang. Sammen får I en vild oplevelse, som I sent vil glemme.

Spar penge på dit turbånd til Bakken

Turpas, turbånd og armbånd – kært barn har mange navne, men på Bakken kalder vi det turbånd. Med et turbånd får du adgang til alle de sjove forlystelser på Bakken. Hele dagen kan du slå dig løs i 32 forlystelser, og vi har alt fra vilde rutschebaner, 5d biografer til familievenlige karruseller. Køber du dit turbånd i vores webshop inden dit besøg på Bakken, få du dit turbånd endnu billigere. Meld dig ind i vores medlemsklub MitBakken, hvor du kan spare på til 50 kr. pr. turbånd, hvis det køber det i vores online shop.

Burger, sprøde pizzaer, lækre is og meget mere!

Du finder flere end 26 forskellige spisesteder rundt på Bakken, der alle byder på et lækkert og bredt udvalg af mad og drikkevarer. Hvad end du er til sprøde pizzaer, lækre byg-selv burgere eller en god bøf, så kan du få det hele her hos os.

Få en sjov dag på Bakken

Hele sæsonen igennem byder Bakken på masser af god og gratis underholdning og fantastiske koncerter. Så hvorfor ikke kombinere en tur i de sjove forlystelser med en koncert eller sjov underholdning for hele familien? Hvad end du er på udkig efter en koncert, børneunderholdning eller trylleri, så har vi helt sikkert et event, der vil passe til dig.

Information


Adgang uden voksen

Min. 132 cm

Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Nej

Pris | Onsdagspris

30 kr. | 20 kr. 

Humørkort

6 kuponer

Helbredsbegrænsning

Ja

Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online og få rabat!

Masser af sjove forlystelser til dig, der elsker fart og spænding! Køb turbånd i vores webshop i dag og spar.

Bakkens webshop
Bakkens 5-kamp er en sjov og hyggelig aktivitet for alle aldre!

BAKKENS HYGGELIGE 5-KAMP

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Spilleregler og information

Flere sjove forlystelser

#MITBAKKEN

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Fundne genstande indleveres til Bakkens Salg og Information.
Send gerne en mail med en grundig beskrivelse af hvad du har mistet til kiosk@bakken.dk - så kontakter vi dig, hvis vi får din ejendel indleveret.
Glemte ting og sager indleveres løbende til Nordsjællands Politi.

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE