Gøgl Kasper Gøgler Goegl Goegler

Bakkens Gøglerakademi

Sjov sommeraktivitet i Lyngby

Køb billet i dag!
Kasper Goegl Gøgler Gøgl

Gøglerakademi på Bakken

  • 2,5 times undervisning af dygtige gøglere fra hele landet
  • Overrækkelse af diplom
  • Is- og pølsekupon
  • Turbånd til Bakkens forlystelser i tidsrummet kl. 12 - 15.00

Akademiet finder sted fra mandag den 20. - fredag den 24. juli i uge 30 og er kun for børn i Lyngby-Taarbæk kommune

Køb din billet i dag!

Bakkens Gøglerakademi

Som en del af Sommeraktiviteter i Lyngby kan børnene i uge 30 prøve kræfter som optrædende artist i det helt nye Bakkens Gøglerakademi - og samtidig få en sjov dag fyldt med forlystelser!

Gøgler workshop på Bakken

Bakkens Gøglerakademi er en helt ny aktivitet oprettet specifikt til børn i alderen 8 - 14 år i Lyngby-Taarbæk kommune som en del af Sommeraktiviteter i Lyngby.

Fra kl. 9.00 - 11.30 bliver børnene del af en aktiv workshop på græsarealet i Dyrehaven foran Bakkens indgang. Her er opsat et lille gøglerunivers med adskillige aktiviteter, hvor børnene i løbet af formiddagen vil blive introduceret for og instrueret i en række klassiske gøgler og artist numre. Bl.a. styltegang og jonglering. 

Under workshoppen får børnene adgang til professionelt udstyr, og vil også få muligheden for at optræde på en lille scene for andre børn og eventuelle forældre, der kigger med.

Når workshoppen er slut omkring kl. 11.30 vil alle deltagende børn få udleveret et diplom, som de kan tage med hjem som bevis for deres nye evner.

Professionelle instruktører

Gennem hele workshoppen i Bakkens Gøglerakademi vil børnene blive instrueret af professionelle gøglere fra hele landet, der har specialiseret sig i mange forskellige former for artisteri. I spidsen er Bakkens egen faste gøgler, Kasper, der igennem mange år har underholdt parkens gæster med alt fra styltegang og mimen til papegøjenumre og jonglering. 

Udover gøglerne vil der også være personale fra Bakken til stede under hele workshoppen.

Morskaben fortsætter på Bakken

Workshoppen slutter ca. kl. 11.30. Men kl 12 åbner hele Bakken, og alle børn, der deltager i Bakkens Gøglerakademi får også udleveret en madbillet til en sandwich og kildevand på Bakken, samt et turbånd, der giver adgang til alle Bakkens forlystelser på dagen i tidsrummet 12.00 - 15.00. Hvis I ønsker at forlænge turbåndet til at gælde hele dagen, kan dette gøres i vores salg- og informationskiosker for en merbetaling på 80 kr.

 

Én skarp pris for hele dagen

2,5 times gøglerworkshop med efterfølgende diplom, mad og drikke og et turbånd - alt dette indgår i pakken: Bakkens Gøglerakademi, og prisen for det hele er kun 100 kr. pr. barn. 

Køb billet til Bakkens Gøglerakademi her! 

Særligt for Lyngby-Taarbæks beboere

Bakkens Gøglerakademi er en del af Sommeraktiviteter i Lyngby, og tilbydes KUN beboere i Lyngby-Taarbæk kommune.

Mødested

Workshoppen starter kl. 9.00 nede på græsarealet foran Bakkens indgang (tæt ved Springvandet).

Bakken Stemning Kuloerte Lamper Lyskaede

Unik og sjov workshop

Bakkens Gøglerakademi er en unik og sjov workshop for børn i alderen 8 – 14 år, der introducerer dem for en række klassiske kunster og numre, som dygtige gøglere og cirkusartister har optrådt med igennem tiden på Dyrehavsbakken.

Glæd dig til at møde flere af landets dygtige gøgler og andre glade børn og unge til en sjov og unik dag i Danmarks sjoveste forlystelsespark.

Bakkens Gøglerakademi

Bakken Dyrehaven Kapervogn Unge Stemning Hestevongstur

Forældre velkomne

Deltagelse i Bakkens Gøglerakademi er kun for børn i Lyngby Taarbæk i alderen 8-14 år - men forældre og ledsagere er velkomne til at tage med, og kan følge med i hele forløbet fra sidelinjen.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE