Gruppe på Bakken

Er i en gruppe under 10 personer?

.

Skal du på Bakken med venner, familie eller kollegaerne, og er under 10 personer?

Bakkens Salgsafdeling hjælper grupper på min. 10 personer, men bare fordi i er mindre end 10 personer kan I stadig få den bedste dag på Bakken.

Vi har hjulpet jer lidt på vej ved at linke herunder til alle de sjove ting i kan opleve på Bakken.

Bakken Mad Roede Port Steak Guleroed

Hvad skal i spise?

Hvad end I er på udkig efter en lækker treretters menu til den overdådige middag med kollegaerne. Buffeter til frokost eller aften med alt hvad hjertet begærer. Den klassiske stegt flæsk ad libitum eller noget helt fjerde, har vi det rette spisested for jer på Bakken.

Rundt i gader og stræder finder I flere end 26 forskellige spisesteder, der står klar til at byde jer på herlige madoplevelser for enhver smag. Velbekomme!

Se det store udvalg her
Bakken Pub Bar Pølsekroen Gruppe Voksen Stemning Øltour Terrasse

Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR er for alle, der nyder en kold øl og en god oplevelse. ØLTOURen er en form for pubcrawl eller ølsmagning, hvor hver beværtning byder velkommen med deres favorit specialøl. Øllet skænkes i det personlige ølglas med logo, som I kan tage med hjem. I bestemmer selv farten og rækkefølgen.

Hvor kan Bakkens ØLTOUR købes:

Læs mere om Bakkens ØLTOUR
Bakken Spil Sjov Bonanza Gruppe Voksen Aktiviet Udflugt 5 kamp

Bakkens 5-kamp

Bakkens 5-kamp er en holdaktivitet, hvor I kæmper mod hinanden i fem forskellige spil på Bakken. Perfekt til en sjov og underholdende dag! Alle kan deltage i konkurrencerne – højde, drøjde, sommerkjoler og højhælede sko er ingen hindring.

Hvor kan Bakkens 5-kamp købes:

Læs mere om Bakkens 5-kamp

Underholdning på Bakken

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE