Julefrokost på Bakken

Julefrokost på Bakken

Nyd en herlig julemiddag med kollegaer, familie eller venner

Jul paa Bakken Nyhed 2018 Spisning Middag

Hold julefesten på Bakken!

På Bakken er mulighederne mange, og I kan selv sammensætte jeres arrangement præcis efter ønsker, behov og budget. Er I minimum 10 personer, kan Bakkens Salgsafdeling altid være behjælpelig med at få sammensat det helt rigtige julearrangement til jer.

Ring til os i dag på: +45 3996 2090 eller skriv til os på: fest@bakken.dk

Årets sjoveste julefrokost

Danmarks smukkeste festlokale – også til jul!

På Bakken serverer vi julefrokoster for enhver smag! Inviter kolleger og venner på en uforglemmelig julefrokost, hvor nostalgi, historie og hygge går op i en højere enhed. Hvad end I er til en traditionel juleplatte eller søger en alternativ menu, har Bakkens mange restauranter et stort udvalg af julefrokoster.

Med Bakkens store udvalg finder I en julefrokost, der passer til lige netop jeres ønsker og budget. Her er noget for både små og store selskaber, og hvad end I er 10 eller 2000, har vi den rigtige løsning til jer!

Pris for aften-arrangement fra 499,- pr. person – inkl. julemad og fri drikkevarer i 3 timer!
(Gælder til min. 10 per., med mindre andet er nævnt)

Bakken Jul Julebord Julefrokost Bestik

Åbningstider tl Jul På Bakken

Alle fredage, lørdage og søndage fra 23. november til 22. december.
Fredage fra kl. 14.00 – 21.00*
Lørdage fra kl. 12.00 – 21.00*
Søndage fra kl. 12.00 – 18.00*

*Der er mulighed for lukkede selskaber at blive på Bakken efter åbningstid efter aftale med restauranten eller en af de mange beværtninger.

Jul paa Bakken Nyhed Forlystelser Hestekarrusellen

Jule 5-kamp

Kom turen rundt i det smukke julepyntede Bakken, mens i dyster mod hinandens i Bakkens jule 5-kamp. Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Firmajulefrokost 2018

Hold årets festligste julefrokost i Danmarks sjoveste forlystelsespark

Den perfekte julefrokost er forskellig fra firma til firma. Nogle ønsker fuld knald på festen fra start – med fri snaps hele festen igennem, mens andre måske vægter 3 eller 4 retters menuer med fine vine afstemt menuen. Vores erfaring gør, at vi evner at sætte os ind i kundens ønsker og behov. På den måde vil I med stor sikkerhed kunne få den bedste fest, ud fra lige nøjagtigt de kriterier som I vægter højest.

Smagen af jul

Vores mange restauranter byder på et hav af lækkerier, og der er noget for enhver smag. Er I til den helt traditionelle julemenu med flæskesteg, sprødt svær og surt til? Vil I hellere overraskes med en alternativ julemenu? Eller skal vi hjælpe jer med at sammensætte et helt unikt julearrangement?

Vælg mellem vores mange gode tilbud og få booket bord til årets firmajulefrokost i København. Hver restaurant serverer traditionelle julebuffeter og klassiske julefrokost-menuer, som kan nydes i små såvel som større selskaber.

Julehygge og julelys

Gå på opdagelse i Bakkens julemarked, der er placeret rundt i gader og stræder, hvor også de mange spisesteder på, står klar til at byde jer inden for til julehygge og lækre madoplevelser. Det hele pakket ind i julelys, gran og julepynt som skaber en magisk julestemning på hele Bakken.

Skal selskabet rigtig rystes sammen, har Bakken et væld af muligheder –

også når der er Jul på Bakken. Prøv fx:

  • Jule-ØLTOUR
  • Jule 5-kamp
  • Hestevognstur i Dyrehaven
  • Efterfest på en af Bakkens pubber og barer

 

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken - heller ikke til jul!
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Hver fredag, lørdag og søndag i perioden 23. november - 22. december.
Se alle Bakkens åbningstider her.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE