Calender banner Bakken

Underholdning

Underholdning og aktiviteter

På Bakken finder I masser af børneaktiviteter, familieaktiviteter og underholdning for hele familien. Bakken er et overflødighedshorn af underholdning for hele familien, og søger I efter sjove aktiviteter i København eller børneaktiviteter i Nordsjælland, så tag et smut forbi Bakken! Der er altid gratis entré på Bakken, så hvad end du er til Pjerrot, børneunderholdning eller koncerter på Friluftsscenen, så er der gratis underholdning hver eneste dag på Bakken! Oplev Pjerrots daglige optrædener foran hans lille grønne hus eller kram Kalle Kronhjort i Bakkens gader og stræder.

Se hvornår du skal sætte kryds i kalenderen - se hele vores eventkalender her

Børneaktiviteter

Hver dag hele sæsonen igennem tryller Pjerrot foran sit lille grønne hus på Bakken. Han er en kendt og elsket figur, der underholder i børnehøjde og omfavner alle, der ønsker at møde ham – store som små. Når han optræder, kan du blandt andet opleve ham sluge ild og trylle. Derudover elsker han at fortælle historier, og han tryllebinder sit publikum med sine eventyr og fantastiske fortællinger. Leder I efter børneaktiviteter i Nordsjælland eller sjove aktiviteter i København, så planlæg et besøg på Bakken.
Udover Pjerrot har Bakken også sit helt eget krammedyr, Kalle Kronhjort. Han går rundt i Bakkens gader og stræder og krammer alle børn og barnlig sjæle, der har lyst til at sige hej. Nede ved Pjerrots hus finder I også Mester Jakel-teatret. Her kan I opleve Mester Jakel-teater – en gammel tradition, hvor både store og små er underholdt.

Se alle gratis børneaktiviteter på Bakken her

Sjove sommerferieaktiviteter

Hver dag hele sommeren igennem kan du både opleve Pjerrot, Mester Jakel og få kram af Kalle Kronhjort! Derudover er der gratis underholdning i sommerferien, når vi hver onsdag får besøg af stjernerne fra Ramasjang! Leder du efter sommerferieaktiviteter for børn, så tag en tur på Bakken, hvor I bl.a. kan opleve Hr. Skæg, Motor Mille, Ramasjang Mysteriet og Onkel Reje. Med masser af gratis børneunderholdning og en lang række af kendte stjerner, er der garanti for en sjov ferie, når I besøger Bakken.

Sjove aktiviteter for voksne

Bakken er hjemsted for Cirkusrevyen - Danmarks største og sjoveste revy samt landets eneste tilbageværende sangerindepavillon - Bakkens Hvile. Derudover har mange af de hyggelige barer og pubber live musik hele sommeren igennem.

Se her, hvor du kan opleve livemusik på Bakken

Hvorfor ikke kaste jer ud i Bakkens ØLTOUR? En pubcrawl for voksne, hvor den gode øl og hyggelige stemning er i fokus. ØLTOUR’en er ølsmagning når det er allermest hyggeligt.

Læs mere om Bakkens ØLTOUR

Der er med andre ord masser af sjove aktiviteter for voksne på Bakken.

Cirkusrevyen

Danmarks største og sjoveste revy kan endnu engang byde velkommen til en fantastisk sæson med nogle af Danmarks mest folkekære skuespillere på holdet. Traditionen tro er Lisbeth Dahl instruktør og med på scenen er: Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Lise Baastrup. Inviter selskabet med i Cirkusrevyen og giv dem et godt grin og en oplevelse, som de sent vil glemme.
Læs mere om Cirkusrevyen (https://www.bakken.dk/underholdning/32-cirkusrevyen)

Cirkusrevyen har premiere den 18. maj 2017 og spiller hele sæsonen. Der er forestilling alle dage – undtagen søndag.

Bakkens Hvile - finurlig flirt og hylende morsomt

Garanti for højt humør og god stemning! Oplev de farvestrålende og slagfærdige bakkesangerinder, når de går på scenen og sammen med publikum synger pikante sange fra den danske sangskat. En tur i Bakkens Hvile vil med sikkerhed få selskabet i højt humør. De skønne syngepiger underholder med kendte viser og sange krydret med rappe replikker, som man kun oplever i Bakkens Hvile.

Læs mere om Bakkens Hvile

Bakkens Hvile har premiere den 17. maj 2017 og spiller udvalgte dage hele sæsonen

Åbningsdage

Bakken åbner 30. marts 2017. I marts og april er der åbent weekender, helligdage samt hele påskeferien. Fra 1. maj er der åbent alle dage.

Se åbningstider her

Subscribe to this RSS feed

Aktiviteter i Påsken på Bakken

Bakken har en lang tradition med gratis børneunderholdning på Friluftsscenen. Vi glæder os til at byde velkommen til masser af glade familier og børn igen i 2018. Her kan du se, hvordan programmet for Påsken 2017 så ud. 

Det er ...

Læs mere

Information

Spilledage: 13.-17. april 2017
Mere information: Gratis entré - se åbningstider

Bakkens Hvile

Danmarks sidste syngepigepavillon

I glemmer aldrig et besøg i Bakkens Hvile, og i år er det 140 år siden, Bakkens Hviles syngepiger gik på scenen for første gang.

Aften-forestil ...

Læs mere

Information

Spilledage: Primært onsdag - lørdag
Billetter: Køb billetter online
Mere information: Bakkens Hviles billetkontor

Cirkusrevyen

Lad latteren rulle i Danmarks største og sjoveste revy

Cirkusrevyen er ikke bare Danmarks største revy – det er også den sjoveste. Hvis ikke du tror på os, så kom selv og bliv overbevist.

Mere end 195.000 mennesker ju ...

Læs mere

Information

Spilledage: Mandag-lørdag
Billetter: Køb billetter online
Mere information: Cirkusrevyens billetkontor

Julemændenes Verdenskongres

Det begyndte som en pudsig ide hos den legendariske professor Tribini – i dag er det en ægte verdensbegivenhed. I mere end 50 år er julemænd fra hele verden hvert år i juli kommet til Bakken for at afholde deres årlige ”Julemændene ...

Læs mere

Information

Spilledage: 24. - 27. juli
Mere information: Julemændenes Verdenskongres

Korsbæk på Bakken

Kom på Bakken og oplev den ægte Matador-stemning

Med byggeriet af byen Korsbæk på Bakken tilbyder Bakken en helt unik oplevelse, der ikke er set magen til i Danmark før. Korsbæk på Bakken er et tematiseret område, hvor intet er ...

Læs mere

Information

Spilledage: Følger Bakkens åbningstider
Billetter: Menu og rundvisning
Mere information: Læs mere om Korsbæk på Bakken

Sjove aktiviteter for børn

Bakkens Pjerrot

"Pjerrot, Pjerrot kom nu frem" lyder det med små barnestemmer sommeren igennem - og sådan har det lydt i de over 200 år, Pjerrot har optrådt på Bakken.

Foran sit lille grønne hus på Bakken fortæller P ...

Læs mere

Information

Spilledage: Alle åbningsdage
Mere information: Det skal I også opleve på Bakken
Premiere: 30. marts 2017