Sæsonkort: Årets sjoveste julegave, SPAR 200 kr.

Spar 200 kr. når du køber et sæsonkort til Bakken i julegave! Gi’ årets sjoveste julegave til en du holder af.

Køb årets sjoveste julegave i dag!

 
Sæsonkort til Bakken er den perfekte julegave til børn og barnlige sjæle. Med et sæsonkort i hånden kan du få udleveret ét turbånd hver dag i hele Bakkens sæson. Turbåndet giver adgang til Bakkens 32 kørende forlystelser, så der er lagt op til masser af gode grin og sus i maven. Køber du sæsonkort til Bakkens forlystelser for sæsonen 2018 inden 31/12 2017, sparer du kr. 200,-


Frem til d. 31.12.2017 er der gratis levering, når du køber et sæsonkort.

Online JuleRabat!
Spar 200 kr. + gratis levering
Kun 599 kr.
(normalpris 799 kr.)

Køb i dag på shop.bakken.dk

Bemærk:
Tilbuddet gælder til og med 31.12.2017
Bakken Jul Nytår Julesaek


Læg Sæsonkort 2018 under juletræet

Husk at du kan få sæsonkortet leveret direkte til din dør – også inden juleaften! Køb dit sæsonkort inden 18.12 og få sendt sæsonkortet med posten.
Du behøver kun skrive navnet på den person, der skal have sæsonkortet – så printer vi kortet, så det ligger klar under juletræet.

Køb årets sjoveste julegave og spar 200 kr. 

Køber du sæsonkortet efter 18.12, skal du naturligvis stadig have mulighed for at ligge gaven under juletræet. Det går jo naturligvis ikke, at modtageren af årets julegave ikke har noget at pakke op juleaften. Derfor har vi lavet et "midlertidigt" sæsonkort, som du får tilsendt ved køb af sæsonkort og kan printe ud til at ligge under træet juleaften.

Der er god grund til at besøge Bakken i 2018. Masser af koncerter, børneunderholdning, gode spisesteder og den perfekte beliggenhed lige midt i en af Danmarks smukkeste skove! Hold øje med Bakkens eventkalender - så ved du, hvornår du skal have hele familien med på Bakken.

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken!Bakken Jul Nytår Snekugle Julegave

Information

Bakken anbefaler: Køb årets julegave og spar!