Bakken Stemning Kuloerte Lamper Lyskaede

INFORMATION OM COVID-19

Opdateret 7. april

Vi er meget berørte af situationen herude på Bakken, og vi forstår, at I har mange spørgsmål til sæsonkort, turbånd, events og arrangementer mv., som I gerne vil have svar på.

Sikkerhed for vores gæster og medarbejdere er vores højeste prioritet på Bakken, og vi følger udviklingen omkring coronavirus meget tæt.

I forlængelse af pressemøde mandag den 6. april med statsminister Mette Frederiksens plan for genåbning af Danmark, er der mange, nye overvejelser og forhold, der skal tages stilling til.

 

Bakken åbner efter 10. maj

På baggrund af de seneste udmeldinger fra myndighederne er åbningen af Bakken foreløbigt udskudt til et tidspunkt efter den 10. maj. Vi afventer nærmere information fra myndighederne, før vi kan fastsætte en ny dato.

Tusind tak for jeres tålmodighed, mens vi venter på afklaring. Vi glæder os til, forhåbentlig snart, at kunne byde jer velkommen på Bakken.

Pas på jer selv og hinanden.

Bakken Underholdning Events Kalle Kronhjort Jul i Juli JMV

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at sende en mail til bakken@bakken.dk, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til, at vi forhåbentlig snart kan åbne Bakken igen. Pas på dig selv og dine kære.

Opdateret 16. marts

På Bakken er vores vigtigste og højeste prioritet vores gæsters og medarbejderes sikkerhed. Vi følger derfor udviklingen af coronavirus meget tæt.

Bakkens åbning udskydes til 30. april

Vi har på baggrund af den seneste udvikling og udmeldinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne valgt at udskyde Bakkens åbning fra den 3. april til torsdag den 30. april.

Events og arrangementer bliver flyttet

Traditionen tro ville Bakken invitere til påskefest og en masse sjov børneunderholdning. Alle aktiviteter i løbet af april måned er dog aflyst på baggrund af den senere åbning. Vi arbejder på, i det omfang det er muligt, at få de planlagte aktiviteter og underholdning rykket til et senere tidspunkt i løbet af sæsonen.

I løbet af de kommende dage sørger Bakken for at kontakte de gæster, der har booket et arrangement på Bakken i perioden 3. til 29. april. 

Vi er meget berørte af situationen og kede af at måtte skuffe alle jer, der havde glædet sig til at opleve påsken på Bakken, men vi glæder os meget til, at vi forhåbentlig kan byde jer velkommen til en ny sæson på Bakken fra torsdag den 30. april.

Bakken har valgt at følge myndighedernes opfordring til at hjemsende medarbejdere, hvor dette er muligt. Bakkens administrative personale vil derfor frem til og med 27. marts arbejde hjemmefra, og det vil ikke være muligt at træffe medarbejdere på Bakkens kontor.

Vi henviser i øvrigt til myndighedernes fælles hjemmeside www.coronasmitte.dk. Siden opdateres løbende med seneste nyt om coronavirus.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE