Bakken Stemning Kuloerte Lamper Lyskaede

INFORMATION OM COVID-19

Opdateret 21. maj

Efter aftalen om at fremrykke dele af fase 3 i genåbningen af Danmark er åbningen af Bakken også rykket frem, og vi glæder os derfor til at byde vores gæster velkommen fra fredag den 29. maj

Som altid har vores gæsters, medarbejderes og samarbejdspartneres sikkerhed den allerhøjeste prioritet hos os. Vi har derfor indført forskellige tiltag, så alle kan føle sig sikre og trygge, når de besøger verdens ældste forlystelsespark. I kan læse mere om de forskellige tiltag her: Trygt og sikkert besøg på Bakken

Pas ekstra godt på hinanden. Vi ses på Bakken!

Sæsonkort

Vi er forfærdelig kede af, at Bakkens åbning er blevet udskudt i år, og du er gået glip af nogle åbningsdage. Som sæsonkortholder har du ret til kompensation for de dage, sæsonen er blevet forkortet pga. Covid19 nedlukning, hvilket i alt ender med at blive 46 dage.

Gæster som har købt sæsonkort, kan ikke fortryde deres køb jf. vores generelle handelsbetingelser.

Vi kan tilbyde dig en af følgende kompensationsmuligheder:

 1. 2 x 1 gratis turbånd til en ven. Du skal blot henvende dig, med din ven (venner), i Bakkens Information for at få udleveret turbåndet og du bestemmer selv hvornår i sæsonen 2020 det skal være. Samlet værdi 558 kr.
  Hvordan: Henvendelse i Bakkens Informationskiosk.
 2. Få refunderet beløbet svarende til de dage sæsonen er blevet forkortet.
  Har du f.eks. købt sæsonkortet til 599 kr. kan du få 150,57 kr. refunderet.
  Hvordan: Skriv til Bakkens salgsafdeling webshop@bakken.dk og opgiv ordrenr. og/eller sæsonkortholder navn.

Hvis du ønsker at støtte Bakken i en svær tid, kan du også vælge at se bort fra muligheden for kompensation. Som altid er opbakningen fra vores loyale sæsonkortholdere virkelig værdsat, og ved at støtte Bakken er I med til at sikre, at vi fortsat kan mødes om oplevelser i verdens ældste forlystelsespark.

Information angående vores underholdning og events

Vi havde glædet os til endnu en fantastisk sommer med masser af koncerter og underholdning i verdens ældste forlystelsespark. Vi arbejder på højtryk for at få overblik over betydningen for årets store eventprogram, og sikkerheden for vores gæster, kunstnere, samarbejdspartnere og medarbejdere har som altid højeste prioritet.

Vi forventer stadig at afvikle underholdning og events fra Bakkens Friluftsscene i løbet af sæsonen, og så snart vi har en afklaring omkring det regelsæt, vi skal efterleve, vil vi komme med en endelig udmelding om, hvordan årets eventprogram ser ud.

På nuværende tidspunkt har vi dog været nødsaget til:

 • at aflyse Comedy på Bakken
 • at aflyse årets Sankt Hans
 • at aflyse CoverTirsdag på Bakken
 • at aflyse årets FerieFester på Bakken
 • at aflyse Julemændenes Verdenskongres 2020
 • at aflyse Grønlands nationaldag
 • at udskyde koncerten med Joey Moe + Liga til 6. juni 2021

Cirkusrevyen

Vi vil bede jer om at udvise tålmodighed, mens vores kollegaer i Revyen gennemgår regeringens og myndighedernes nyeste udmeldinger og konsekvenserne for kulturlivet. 
Det er derfor desværre ikke muligt at afholde forestillinger i juli og august. Cirkusrevyen arbejder nu på højtryk for at finde en løsning for at kunne gennemføre Cirkusrevyen 2020, men da de er afhængige af en dispensation i forhold til lokalplanen mv er der mange ting, der skal gå op, før de kan give en endelig melding om årets revy.

Bakken_Pjerrot_Plakat_v6.jpg

Tryghed på Bakken

For os er det allervigtigste, at vi åbner på Bakken på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi iværksat en række tiltag, der skal gøre det lettere for os alle at passe ekstra godt på hinanden. 

Læs om vores tiltag her
Bakken Underholdning Events Kalle Kronhjort Jul i Juli JMV

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at sende en mail til bakken@bakken.dk, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til, at vi forhåbentlig snart kan åbne Bakken igen.
Pas godt på dig selv og dine kære.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE