Bakkenmenu på Bakken

Skal du holde et selskab? Leder du efter en lækker menu , hvor hele selskabet føler sig forkælet? Med en Bakkemenu kan du vælge mellem 2 eller 3 retter på mange af Bakkens restauranter. Bakkemenuen er perfekt, hvis du planlægger en fest eller et arrangement for afdelingen, firmaet, familien eller venner.
Bakkens mange restauranter har selv sammensat deres bud på en selskabsmenu. Se oversigten over de mange lækre menuer og find lige præcis den menu, som du ønsker at forkæle dit selskab med. Blandt Bakkemenuerne finder du både italiensk-inspirerede menuer, menuer med base i det franske køkken eller blot menuer med god, gammeldags dansk mad. Mulighederne er mange, og med en pris på kun 259 kr. for 2 retter eller 299 kr. for 3 retter, bliver det ikke nemmere at planlægge årets hyggeligste og sjoveste fest, hvor god mad og hyggelig Bakke-stemning går hånd i hånd.

Gruppearrangementer med Bakkemenu

Skal du planlægge et arrangement for firmaet, familien eller vennerne, så står Bakkens Salgsafdeling klar til at hjælpe.
Hvorfor ikke kombinere et besøg på en af Bakkens restauranter med Bakkens mange andre sjove aktiviteter, når I skal holde et firmaarrangement, selskab eller en familiefest? På Bakken er mulighederne mange, og vi hjælper jer med at sammensætte jeres arrangement præcis efter ønsker, behov og budget. Er I minimum 10 personer, kan Bakkens Salgsafdeling altid være behjælpelig med at få sammensat det helt rigtige arrangement til jer.
Ring eller skriv – vi er ved telefonen alle hverdage 9-15 og er klar til at tilrettelægge en sjov dag for jer på Bakken.
Tlf.: 3996 2090

Mail: [email protected]  

Bakkens Luksusmenu

Psst… Vores restauranter har også en Luksusmenu, hvis dine gæster skal forkæles lidt ekstra. Her kan I vælge 3 retter for kun 389 kr. pr. person
Se Luksusmenuerne her

Vilkår:

Bakkemenu kan bestilles til alle former for selskaber på min. 10 personer. I oversigten over Bakkemenuer får du et overblik over de mange forskellige menuer, der tilbydes på Bakken.  

Menuen skal bestilles i forvejen, enten ved henvendelse direkte til restauranten eller ved henvendelse til Bakkens Salgsafdeling.

Subscribe to this RSS feed

Bakkenmenu på Elverdybet

Middag i gode venners lag

Elverdybet er en hyggelig lille oase op Bakken. Den hyggelige træterrase indbyder til gode stunder med venner og familie, og skulle skyerne trække sammen, er der hyggelige lokaler indendørs. Her får du en ...

Læs mere

Information

Forret 1: Tunmousse med salat, brød og smør
Forret 2: Rejecocktail med brød og smør
Forret 3: Carpaccio med salat, pesto og brød og smør

Bakkenmenu på Hvide Hest

Middag, vine og godt selskab

Hvide Hest er kendt for sin stegte flæsk og persillesovs, men á la carte kortet byder også på et rigt udvalg af lækre retter. Hvide Hest ligger centralt på Bakken ved siden af Friluftsscenen. ...

Læs mere

Information

Forret 1: Varmrøget laks med salat vendt i pesto, friske ærteskud, friskbagt brød og smør
Forret 2: Klassisk rejecocktail med friskbagt brød og smør
Hovedret 1: Helstegt kronhjortekølle med vildtsauce , årstidens grøntsager og små smørstegte kartofler