Alt Text

Oplev bakken

Altid gratis adgang

Bakken Forlystelse SkyRoller Unge Stemning Forlystelser Koebenhavn

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob.

Ledige stillinger på Bakken
Jul paa Bakken Nyhed 2018 Rutschebanen Julemand Boern

NYHED: Efterår & Jul på Bakken!

Jul på Bakken bliver en magisk oplevelse, hvor skoven, julelys og forlystelsespark smelter sammen for at skabe et stemningsfyldt juleeventyr for store som små. Mød julemanden og kom i julestemning i de hyggelige juleboder rundt på Bakken. Få julelys i øjnene og en oplevelse, du sent vil glemme!

Efterår & Jul på Bakken
Prøv de mange og sjove forlystelser på Bakken i København!
Efteraarsferie paa Bakken Nyhed 2018 Rodeobanen Forlystelser

NYHED: Efterår på Bakken

Oplev Bakken iklædt smukke og flotte efterårsfarver i efterårsferien. Tag hele familien med til en hyggelig oplevelse, hvor den står på gratis underholdning, masser af sjove forlystelser og høstfest for store og små. Vi glæder os til at byde dig velkommen i efterårsferien på Bakken!

Efterårsferie på Bakken

Oplevelser for alle aldre

Bakkens medlemsklub - fordelsprogrammet MitBakken

SPAR MED MITBAKKEN!

Som medlem af MitBakken sparer du op til 50 kr. pr. turbånd, når disse købes i Bakkens webshop. Derudover får du Bakkens nyhedsbrev pr. mail med tilbud, underholdning, events og anden relevant information om Bakken.

Meld dig ind nu og få rabat i dag!

Danmarks sjoveste forlystelsespark

Ude i Dyrehaven finder du Bakken – verdens ældste forlystelsespark! Vi har alt lige fra de helt vilde forlystelser til hyggelige og børnevenlige forlystelser. Hvad end du er til vandpjaskeri, sus i maven, vind i håret eller bare søger en hyggelig tur for hele familien, findes der en forlystelse til dig.

Der er noget om snakken, der er sjovest på Bakken!
Bakken byder på sjove forlystelser for alle aldre, og der er hele 32 at vælge imellem - lige fra karruseller og Thrill Rides til rutschebaner, så uanset om du er stor eller lille, kan du få sus i maven. Her er rutsjebaner, karruseller, faldtårne, radiobiler, vandrutschebaner, pariserhjul og meget mere, så du kan være sikker på, at der er sjovest på Bakken. Udover de kørende forlystelser, er her også masser af spil, så der er noget for alle aldre og lyster.

Den gamle Rutschebane
Bakkens ubetinget mest populære forlystelse er den gamle Rutschebane, der stod færdig d. 16. maj 1932. Rutchebanen er bygget af træ, og den er 852 meter lang. Det højeste punkt er 22 meter og ned af den højeste bakke når farten helt op på 75 km/t. Turen varer gennemsnitlig 2 minutter og 30 sekunder. Er du til vind i håret og sus i maven, er Rutschebanen lige en forlystelse for dig! 

Turbånd til alle Bakkens forlystelser
Turbånd giver adgang til alle forlystelser på Bakken – hele dagen! Dog max. 10 ture pr. forlystelse! Med et turbånd er det nemt og hurtigt at prøve alle de sjove forlystelser uden at tænke på kontanter eller billetter. Turbåndet koster 269 kr. ved køb på Bakken. Melder du dig ind i MitBakken og køber online i Bakkens webshop, kan du spare op til 50 kr. pr. turbånd. Køb turbånd her.

Åbningsdage:
Bakken åbner 23. marts 2018. I marts og april er der åbent weekender, helligdage samt hele påskeferien. Fra 1. maj er der åbent alle dage. Se alle vores åbningstider og find en dag, hvor du skal besøge Dyrehavsbakken.

Miniturbånd til småbørnsforlystelser
Med et miniturbånd får familiens mindste medlemmer adgang til Bakkens 11 børneforlystelser. Barnet må ikke være højere end 115 cm. og Miniturbåndet gælder kun til børneforlystelserne. Miniturbåndet koster 189 kr. ved køb på Bakken. Melder du dig ind i MitBakken og køber online i Bakkens webshop, kan du spare op til 50 kr. pr. turbånd – dette gælder også miniturbånd.

Gratis entré
Bakken har altid gratis entré – også når vi har koncerter og børneunderholdning. Du skal derfor kun betale for turbånd eller billetter til dem i selskabet, der ønsker at prøve forlystelserne.

Underholdning og aktiviteter for hele familien
Hele sæsonen igennem har Bakken masser af god underholdning for hele familien. Hvorfor ikke kombinere en tur i de sjove forlystelser med en koncert eller sjov underholdning for hele familien.
I vores store oversigt kan du se alle vores sjove forlystelser. Ved at klikke på de enkelte forlystelser kan du læse lidt mere om dem og se, hvad en tur koster.

Tog lige til døren
S-togslinje C går helt til Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur, så er I på Bakken. Øresundstoget stopper også ved Klampenborg station. Derudover har Bakken en stor parkeringsplads lige ved døren. Det er med andre ord nemt at komme til Bakken, hvad end I er i bil eller tager offentlig transport. 

Køb online og spar 50 DKK. KØB ONLINE