Svenska English
YAMAHA PÅ BAKKEN
- dage- timer- min.- sek.

Underholdning

Bakken er et overflødighedshorn af underholdning.

Der er den daglige og gratis underholdning med Pjerrot og Bakkedyrene. Og om søndagene kan du opleve Mester Jakel Teater – det er ligeledes gratis.

I løbet af sæsonen afvikles en række sjove og underholdende events. Kom eksempelvis og oplev Julemændenes årlige verdenskongres på Bakken. Eller det næste lige så traditionsrige Fællessang på Bakken med Johnny Reimar som ankermand. Læs nedenfor om denne sæsons mange events på Bakken.

Og så er Bakken hjemsted for Danmarks største og sjoveste revy, Cirkusrevyen – og landets eneste tilbageværende sangerindepavillon, Bakkens Hvile.

Du keder dig aldrig på Bakken.

Pjerrot

”Pjerrot, Pjerrot kom nu frem” lyder det med små barnestemmer sommeren igennem – og sådan har det lydt i de over 200 år, Pjerrot har optrådt på Bakken.

Mester Jakel

Foran Restaurant Skovly kan du, samtlige søndage i hele sæsonen samt hver dag i perioden den 28. juni til 18. august (dog ikke i perioden 23.-24. juli), opleve Mester Jakel teater.

Cirkusrevyen

Lad latteren rulle i Danmarks største og sjoveste revy. Cirkusrevyen er ikke bare Danmarks største revy – det er også den sjoveste. Hvis ikke du tror på os, så kom selv og bliv overbevist.

 

 

Bakkens Hvile

I glemmer aldrig et besøg i Bakkens Hvile, og i år er det 137 år siden, at Bakkens Hviles syngepiger gik på scenen for første gang. De skønne syngepiger underholder med kendte viser og sange

Masser af livemusik på Bakken

Bakken er meget mere end forlystelser og store balloner. Mange af de hyggelige beværtninger på Bakken byder på musik flere dage om ugen.

Læs mere...

Pjerrot anbefaler

PÅSKEN: Syng med Katrine

21. april - 21. april
Læs mere

Bakkens Pjerrot

21. april - 31. august
Læs mere

Sir Henry og Dandy Swingers

25. april
Læs mere

Yamaha på Bakken 2014

26. april
Læs mere

Mester Jakel

27. april - 31. august
Læs mere

Blå mandag

28. april - 19. maj
Læs mere

PjerrotOnsdag - Spar penge!

30. april - 27. august
Læs mere

PjerrotLøbet

4. maj
Læs mere