Svenska English
BAKKEN ÅBNER
26. marts 2015
- dage- timer- min.- sek.

Underholdning

Bakken er et overflødighedshorn af underholdning for hele familien.

Oplev Pjerrots daglige optrædener foran hans lille grønne hus, kram Kalle Kronhjort i Bakkens gader og stræder, eller få motioneret lattermusklerne sammen med Veras Varieté.

Alt dette og meget mere kan du i løbet af sæsonen opleve på den gamle Dyrehavsbakke.
Kom og se Julemændenes årlige verdenskongres, TirsdagsPigtråd, BakkenBio, et bredt program af koncerter og masser af børneunderholdning.

I flere af Bakkens beværtninger kan du blive underholdt med masser af god live musik - her er der noget for enhver smag.

Bakken er hjemsted for Cirkusrevyen - Danmarks største og sjoveste revy samt landets eneste tilbageværende sangerindepavillon - Bakkens Hvile.

På Bakken er du garanteret en fornøjelig dag!

Pjerrot

”Pjerrot, Pjerrot kom nu frem” lyder det med små barnestemmer sommeren igennem – og sådan har det lydt i de over 200 år, Pjerrot har optrådt på Bakken.

Cirkusrevyen

Lad latteren rulle i Danmarks største og sjoveste revy. Cirkusrevyen er ikke bare Danmarks største revy – det er også den sjoveste. Hvis ikke du tror på os, så kom selv og bliv overbevist.

 

 

Bakkens Hvile

I glemmer aldrig et besøg i Bakkens Hvile, og i år er det 138 år siden, at Bakkens Hviles syngepiger gik på scenen for første gang. De skønne syngepiger underholder med kendte viser og sange

Pjerrot anbefaler

Bakken åbner

26. marts
Læs mere

Korsbæk på Bakken

30. april
Læs mere

Bakkens Fodbold Festival

30. maj - 31. maj
Læs mere