Svenska English
BAKKEN ÅBNER
26. marts 2015
- dage- timer- min.- sek.

Underholdning

Bakken er et overflødighedshorn af underholdning for hele familien.

Oplev Pjerrots daglige optrædener foran hans lille grønne hus, kram Kalle Kronhjort i Bakkens gader og stræder, eller få motioneret lattermusklerne sammen med Veras Varieté.

Alt dette og meget mere kan du i løbet af sæsonen opleve på den gamle Dyrehavsbakke.
Kom og se Julemændenes årlige verdenskongres, TirsdagsPigtråd, BakkenBio, et bredt program af koncerter og masser af børneunderholdning.

I flere af Bakkens beværtninger kan du blive underholdt med masser af god live musik - her er der noget for enhver smag.

Bakken er hjemsted for Cirkusrevyen - Danmarks største og sjoveste revy samt landets eneste tilbageværende sangerindepavillon - Bakkens Hvile.

På Bakken er du garanteret en fornøjelig dag!

Pjerrot

”Pjerrot, Pjerrot kom nu frem” lyder det med små barnestemmer sommeren igennem – og sådan har det lydt i de over 200 år, Pjerrot har optrådt på Bakken.

Cirkusrevyen

Lad latteren rulle i Danmarks største og sjoveste revy. Cirkusrevyen er ikke bare Danmarks største revy – det er også den sjoveste. Hvis ikke du tror på os, så kom selv og bliv overbevist.

 

 

Bakkens Hvile

I glemmer aldrig et besøg i Bakkens Hvile, og i år er det 138 år siden, at Bakkens Hviles syngepiger gik på scenen for første gang. De skønne syngepiger underholder med kendte viser og sange

Pjerrot anbefaler

Julemarked i Dyrehaven

29. november - 23. dec.
Læs mere

Bakken åbner

26. marts
Læs mere

Korsbæk på Bakken

30. april
Læs mere