Svenska English

Underholdning

Bakken er et overflødighedshorn af underholdning.

Der er den daglige og gratis underholdning med Pjerrot og Bakkedyrene. Og om søndagene kan du opleve Mester Jakel Teater – det er ligeledes gratis.

I løbet af sæsonen afvikles en række sjove og underholdende events. Kom eksempelvis og oplev Julemændenes årlige verdenskongres på Bakken. Eller det næste lige så traditionsrige Fællessang på Bakken med Johnny Reimar som ankermand. Læs nedenfor om denne sæsons mange events på Bakken.

Og så er Bakken hjemsted for Danmarks største og sjoveste revy, Cirkusrevyen – og landets eneste tilbageværende sangerindepavillon, Bakkens Hvile.

Du keder dig aldrig på Bakken.

Pjerrot

”Pjerrot, Pjerrot kom nu frem” lyder det med små barnestemmer sommeren igennem – og sådan har det lydt i de over 200 år, Pjerrot har optrådt på Bakken.

Cirkusrevyen

Lad latteren rulle i Danmarks største og sjoveste revy. Cirkusrevyen er ikke bare Danmarks største revy – det er også den sjoveste. Hvis ikke du tror på os, så kom selv og bliv overbevist.

 

 

Bakkens Hvile

I glemmer aldrig et besøg i Bakkens Hvile, og i år er det 137 år siden, at Bakkens Hviles syngepiger gik på scenen for første gang. De skønne syngepiger underholder med kendte viser og sange

Masser af live musik på Bakken

Bakken er meget mere end forlystelser og store balloner. Mange af de hyggelige beværtninger på Bakken byder på musik flere dage om ugen.

Pjerrot anbefaler

Kram Kalle Kronhjort

28. Juli - 31. august
Læs mere

Bakkens Pjerrot

28. Juli - 31. august
Læs mere

PjerrotOnsdag - Spar penge!

30. Juli - 27. august
Læs mere

Historiske Vandringer

3. august - 31. august
Læs mere

Syng med Katrine

3. august - 24. august
Læs mere

TirsdagsPigtråd

5. august - 26. august
Læs mere

Veras Varieté

6. august - 13. august
Læs mere

BakkenBio

7. august - 28. august
Læs mere