Svenska English
YAMAHA PÅ BAKKEN
- dage- timer- min.- sek.

Sommerlyst

  325x175 Sommerlyst

  Intim Bakkestemning

  Sommerlyst er baren, hvor man mødes over en piskende kold fadøl eller en drink, mens man nyder underholdningen på friluftsscenen eller musikken i baren. Her er god betjening med hyggelig intim Bakkestemning, når den er bedst.

  SOMMERLYST BAR gør noget ved musikken! Vi præsenterer Live musik, Afterski-Partys og underholdning af bedste kaliber på udvalgte dage sæsonen igennem!

  Vi garanterer helt forrygende oplevelser, hvor stemningen er i top, så kridt danseskoene og smør stemmen - kom og syng og rock med.

  Du kan følge os på vores facebook

  Vi garanterer en forrygende oplevelse, hvor stemningen ikke kan blive hyggeligere og mere intim, så kridt danseskoene og smør stemmen.

  Sommerlyst Bar følger Bakkens generelle åbningstider, lørdage og søndage dog fra kl. 10.00.


  Musikken på Sommerlyst

  JENSEN´S ONE MAN BAND
  alias Leif Jensen præsenterer et repertoire bestående af en festlig blanding af pop, viser, jazz, folk, rock, country og ”syng med” sange – og der er også altid gang i dansegulvet.
  Mange vil nikke genkendende til navnet Leif Jensen. Leif har nemlig haft sin ”musikalske” gang på Dyrehavsbakken siden 1981 – først i Pølsekroen og herefter på Malmøkroen.
  Nu i Sommerlyst - Wauw….. 33 sæsoner på Bakken – ”and still going strong!!!!”

  PETER VESTERGÅRD JENSEN
  – søn af Leif Jensen - havde sin debut i Sommerlyst i sæsonen 2012. Og der har efter Peters optræden i Sommerlyst ikke været mangel på opfordringer på et gensyn.
  Peter har spillet professionelt, siden han var 18 år, og har mere end 2500 koncerter på bagen i ind- og udland - både med bandet JungleBeat og som akustisk solist.
  Peter har et meget blandet repertoire, der spænder lige fra Beatles til Bamses Venner - og fra Thomas Helmig til Rolling Stones - alt sammen krydret med syng-med, sjov og ballade!
  Vi glæder os til et gensyn med den unge Jensen.

  AFTERSKI-PARTIES
  Vi gentager succesen og inviterer traditionen tro alle ”skifreaks” og andet godtfolk til et brag af afterski-parties i ægte tyrolerstil.
  Kom og sving ølkruset og vær med til at få taget til at lette og baren til at gynge! Vores tyrolerfester skal opleves – fest med vores "Heidier" og ikke mindst Sky i sine lederhosen!
  Og husk gerne (ikke noget must) skiudstyret – hvem ved, om det kunne give gevinst.

  Nillers ROCKBAND
  kan opleves/genopleves i Sommerlyst Bar.
  Fødderne kan ikke stå stille, når Nillers Rockband går på scene og præsenterer alle de gode gamle kendinge fra 1960’erne, 1970’erne og 1980’erne – repertoiret spænder over rock, blues og reggae.

  Musikprogram for sæson 2014 følger

   

  Information

  • Kontaktperson: Jan Sky Kristensen
  • Telefon: 2625 5370
  • Åbningstider: 12.00-24.00

  Om Bakken

  Priser
  Åbningstider
  Praktisk information
  Job på bakken
  Kontakt

   

  Bakken App

  Læs mere

   

  Fest på bakken

  Fest på bakken

  Inspiration til fester og udflugter
  Læs mere

   

  Følg os på Facebook

  Følg Bakken på Facebook

  Læs mere