Svenska English
BAKKEN ÅBNER
26. marts 2015
- dage- timer- min.- sek.

Sommerlyst

325x175 Sommerlyst

Intim Bakkestemning

Sommerlyst er baren, hvor man mødes over en piskende kold fadøl eller en drink, mens man nyder underholdningen på friluftsscenen eller musikken i baren. Her er god betjening med hyggelig intim Bakkestemning, når den er bedst.

SOMMERLYST BAR gør noget ved musikken! Vi præsenterer Live musik, Afterski-Partys og underholdning af bedste kaliber på udvalgte dage sæsonen igennem!

Vi garanterer helt forrygende oplevelser, hvor stemningen er i top, så kridt danseskoene og smør stemmen - kom og syng og rock med.

Du kan følge os på vores facebook

Vi garanterer en forrygende oplevelse, hvor stemningen ikke kan blive hyggeligere og mere intim, så kridt danseskoene og smør stemmen.

Sommerlyst Bar følger Bakkens generelle åbningstider, lørdage og søndage dog fra kl. 10.00.


Musikken på Sommerlyst

Live musik på Sommerlyst - Se program 2014

JENSEN´S ONE MAN BAND
alias Leif Jensen præsenterer et repertoire bestående af en festlig blanding af pop, viser, jazz, folk, rock, country og ”syng med” sange – og der er også altid gang i dansegulvet.
Mange vil nikke genkendende til navnet Leif Jensen. Leif har nemlig haft sin ”musikalske” gang på Dyrehavsbakken siden 1981 – først i Pølsekroen og herefter på Malmøkroen.
Nu i Sommerlyst - Wauw….. 33 sæsoner på Bakken – ”and still going strong!!!!”

PETER VESTERGÅRD JENSEN
– søn af Leif Jensen - havde sin debut i Sommerlyst i sæsonen 2012. Og der har efter Peters optræden i Sommerlyst ikke været mangel på opfordringer på et gensyn.
Peter har spillet professionelt, siden han var 18 år, og har mere end 2500 koncerter på bagen i ind- og udland - både med bandet JungleBeat og som akustisk solist.
Peter har et meget blandet repertoire, der spænder lige fra Beatles til Bamses Venner - og fra Thomas Helmig til Rolling Stones - alt sammen krydret med syng-med, sjov og ballade!
Vi glæder os til et gensyn med den unge Jensen.

AFTERSKI-PARTIES
Vi gentager succesen og inviterer traditionen tro alle ”skifreaks” og andet godtfolk til et brag af afterski-parties i ægte tyrolerstil.
Kom og sving ølkruset og vær med til at få taget til at lette og baren til at gynge! Vores tyrolerfester skal opleves – fest med vores "Heidier" og ikke mindst Sky i sine lederhosen!
Og husk gerne (ikke noget must) skiudstyret – hvem ved, om det kunne give gevinst.

Nillers ROCKBAND
kan opleves/genopleves i Sommerlyst Bar.
Fødderne kan ikke stå stille, når Nillers Rockband går på scene og præsenterer alle de gode gamle kendinge fra 1960’erne, 1970’erne og 1980’erne – repertoiret spænder over rock, blues og reggae.

Live musik på Sommerlyst - Se program 2014

 

Information

  • Kontaktperson: Jan Sky Kristensen
  • Telefon: 2625 5370
  • Åbningstider: 12.00-24.00

Om Bakken

Priser
Åbningstider
Praktisk information
Job på bakken
Kontakt

 

Bakken App

Læs mere

 

Fest på Bakken

Fest på bakken

Inspiration til fester og udflugter
Læs mere

 

Følg os på Facebook

Følg Bakken på Facebook

Læs mere