Hvordan indløser jeg et turbånd der er købt I WEB-shoppen?

Turbånd købt I WEB-shoppen indløses i en af Bakkens Salg og Informationsbutikker. Billetten som er blevet tilsendt på den mail du har opgivet skal enten udskrives og medbringes på Bakken til ombytning af Turbånd, eller du kan vise billetten med stregkoden direkte på din smartphone.

Hvad koster det at parkere på Bakken?

Det koster 60 kr. at parkere på Bakkens parkeringsplads. Du kan købe et parkeringskort til 600 kr. i Bakkens Salg og Information.

Hvor henvender jeg mig, hvis jeg har mistet noget på Bakken?

Glemte ting og sager bliver indleveret i Bakkens Salg og Information. Bakkens Salg og Information kan kontaktes i Bakkens åbningstid på tlf: 39 96 20 96.

Hvad koster entréen på Bakken?

Der er ingen entré på Bakken. Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Må jeg tage min hund med på Bakken?

Du må gerne tage din hund på Bakken, så længe den er i snor.

Kan jeg lægge mine ting nogle steder på Bakken?

På Bakkens er der garderobebokse flere forskellige steder. Du finder bl.a. garderobeboksene ved indgangen fra parkeringen, under Rutschebanen og ved Cirkusrevyen. Garderobeboksene måler: Lille boks: 43x38x50 cm (HxBxD) Stor boks: 86x38x50 cm (HxBxD).

Kan jeg betale med kort i forlystelserne?

I Bakkens forlystelser kan du ikke betale med kort, men du kan benytte dig af både kontanter, turbånd eller et rabathæfte med humørkuponer. Turbånd og rabathæfter sælges fra Bakkens Salg og Information.

Kan en ledsager til en handicappet gæst gå gratis med i forlystelserne?

Ja. En betalende handicappet gæst kan ude beregning få en nødvendig voksen ledsager med i Bakkens forlystelser. Den handicappede gæst kan ved køb af turbånd få påsat et ekstra turbånd gratis eller få udleveret et ledsagerkort i Bakkens Salg og Information. Det ekstra turbånd eller ledsagerkort anvendes som betaling for ledsageren.

Må man grille i Dyrehaven?

Grill, bål og åben ild i Dyrehaven og på Bakken er ikke tilladt.

Hvor kan jeg spise min medbragte mad?

Medbragt mad er tilladt mod forudgående aftale med Kaffestuen, Pølsekroen og Plænebaren. Egne drikkevarer må ikke medbringes.

Seneste billeder fra vores Instagram - @bakkendk