Svenska English
BAKKEN ÅBNER
26. marts 2015
- dage- timer- min.- sek.

Restauranter

På Bakken finder du et kæmpe udvalg af forskellig restauranter, som hver især har noget særligt at byde på. Bakkens 24 restauranter kan tilbyde alt lige fra det klassiske danske køkken til italiensk, spansk, Tex-Mex og orientalsk-inspireret mad. Prøv bl.a. den klassiske stegt flæsk med persillesovs, stegte ål, eller en dejlig frokost- eller aftenbuffet på en af Bakkens mange restauranter.

 

Bakkens Grill- og Bøfhus

I Bakkens Grill- og Bøfhus er der en afslappet atmosfære med ægte saloon-stemning. Du kan nyde middagen indendørs i de hyggelige, intime "staldbåse" eller på den store, solrige terrasse med udsigt til den gamle trærutschebane.

Læs mere

Bakkens Perle

Her serveres det gode danske køkken med et internationalt tilsnit; vi er specielt kendt for vores lækre frokost- og aftenbuffeter, som serveres hver dag.

Læs mere

Balkon 51

Med udsigt til det meste af Bakken tilbyder Balkon 51 "Spis hvad du kan" fra den store aften buffet. Her kan alle få deres livret. På buffeten er alt fra gode gammeldags frikadeller til italiensk lasagne, lækkert tilbehør, stor salatbar og desserter.

Læs mere

Bondestuen

Restaurant Bondestuen er et af Dyrehavsbakkens mest traditionsrige spisesteder. Køkkenet udmærker sig ved tilberedningen af traditionelle retter, men byder også på mange andre spændende alternativer.

Læs mere

Bræddehytten

Restaurant Bræddehytten er en hyggelig og indbydende restaurant der ligger lige i hjertet af Bakken, hvor den pulserende stemning smitter af på sine omgivelser.

Læs mere

Bøgely

Restaurant Bøgely er en af Bakkens ældste restauranter - et sted med stærke traditioner. Den er beliggende i skovkanten under de store bøgetræer.

Læs mere

Cæsars Palads

Bakkens nye italienske restaurant med den smukke udsmykning. I de flotte lokaler kan du nyde den lækre italienske mad, samtidig med den skønne udsigt over Kildesøen.

Læs mere

Dyrehaven

Restaurant Dyrehaven er beliggende midt i Bakkens muntre hjørne, men kun en kort spadseretur fra den smukke natur ved Kildesøen og i Jægersborg Dyrehave.

Læs mere

Harlekin

Restaurant Harlekin er en charmerende restaurant ved Bakkens torv. Middagen kan nydes indendøre eller udendørs i den hyggelige gårdhave, hvor Bakkelivet myldrer forbi på gaderne.

Læs mere

Hvide Hest

Lige ved siden af Bakkens Friluftsscene ligger restauranten med de flotte vægmalerier med Pjerrot motiver. Hvide Hest er kendt for sin stegte flæsk og persillesovs, men á la carte kortet byder også på et rigt udvalg af lækre retter.

Læs mere

La Casa

Lækre tapas tilberedt af sæsonens friske råvarer. La Casa er Bakkens eneste spanske tapas bar og restaurant. Her kæler vi for de traditionelle spanske tapas.

Læs mere

La Collina

Vi tilbereder førsteklasses italienske retter tilpasset det skandinaviske køkken og årstidens råvarer. Desuden har vi et stort udvalg af specielt italienske vine.

Læs mere

Lille Peter

På restaurant Lille Peter er man altid sikker på god mad og venlig betjening. Her tilbydes et stort udvalg af a la carte-retter og Bakkens største "ta-selv-bord".Lille Peter har selskabslokale med plads til 250 gæster.

Læs mere

Nybo

Med placering i Bakkens udkant er restaurant Nybo et åndehul midt i Bakkens hektiske atmosfære.

Læs mere

Restaurant Laura

I Restaurant Laura, den hyggelige restaurant i hjertet af Bakken, bliver du budt velkommen af vort altid oplagte og dygtige personale.

Læs mere

Røde Port

Lige indenfor Bakkens røde port ligger den populære restaurant Røde Port. Restaurantens menu- og á la carte kort er altid spændende og varieret. Her finder du alt lige fra brunch, American spareribs, Revymenu og Sommermenu.

Læs mere

Skovkroen

I Skovkroens hyggelige omgivelser serveres saftige spareribs tilberedt på lavagrill ad libitum. Som tilbehør er der frit valg i den  store, spændende  salatbar og bagt kartoffel.

Læs mere

Skovly

Bakkens gastronomiske flagskib tilbyder alt indenfor selskabsarrangementer og firmafester. Vi sørger for billetter, underholdning m.v. Vores dejlige gårdhave danner rammen om en vellykket grillfest.

Læs mere

Staldknægten

Restaurant Staldknægten er en stor, åben restaurant med en hyggelig stemning. De store lokaler er ideelle til både små og store selskaber.

Læs mere

Steaks n Noodles

På den hyggelige nyåbnede restaurant Steak `n´Noodles kan man nyde traditionel orientalsk mad eller velsmagende steaks. Udover et spændende menukort, tilbyder vi også forskellige take-away retter. Husk at det er en god idé at bestille bord i god tid!

Læs mere

To Søstre

To Søstre ejes og drives af Bakke-pigerne Stephanie og Vanessa Dahl. Danske og internationale retter er på menuen, samt en stor og åben grill. Bag spisestedet står Danmarks yngste restauratører og Bakkens hidtil yngste teltholder.

Læs mere

Valentino

Bakkestemning, god mad og store portioner - det er restaurant Valentino. Som et af Bakkens ældste spisesteder kan restaurant Valentino byde på en lækker frokost og et varieret a la carte menukort med populære priser.

Læs mere

Viking Steak House

Få et diplom med hjem, når du har spist 1000 grams bøffen! Den utraditionelle udsmykning giver et ekstra pust til stemningen.

Læs mere

oelgod

Ølgod

Populære orkestre sørger for underholdningen på Ølgod - her er der ingen bænkevarmere.  I løbet af sæsonen bliver der underholdning ved: Torben Lendagerband, Petmics, Montana Band, Susanne Lana, Kandis, Ole Gas og mange flere.

Læs mere

Er I en gruppe på minimum 10 personer, kan I læse mere om mad & drikke her

På Bakkens restauranter finder du masser af spændende og delikate menuer, som vil smage selv kræsne ganer. Her er menuer til enhver fest og ethvert budget. Naturligvis kan det også arrangeres, at der er velkomstdrink, vin ad libitum eller drink-kuponer til jeres gruppe.

Om Bakken

Priser
Åbningstider
Praktisk information
Job på bakken
Kontakt

 

Bakken App

Læs mere

 

Fest på Bakken

Fest på bakken

Inspiration til fester og udflugter
Læs mere

 

Følg os på Facebook

Følg Bakken på Facebook

Læs mere