Svenska English
BAKKEN ÅBNER
26. marts 2015
- dage- timer- min.- sek.

Caféer, is og fastfood

På Bakken finder du et stort udvalg af caféer, is- og fastfoodbarer.
Her er noget for enhver smag – så er du til en hyggelig cafétur, en kæmpe is eller noget til den lille sult, så finder du det på Bakken.
Caféerne tilbyder alt fra kaffe til kage, isbarerne har et næsten uendeligt udvalg af smagsvarianter, og til den lille sult kan Bakkens fastfoodforretninger tilbyde et vælg af fastfood.

ami

Ami Isbar & Delikassen

Isbaren med 40 slags hjemmelavede is, 4 slags softice, 40 slags milkshakes og hjemmelavede is- og hjertevafler. Gennem 36 år har vi selv produceret vores is, og det er nu 2. generation, som fører de stolte traditioner videre.

Læs mere

Bakkens Italienske Pizzabar

Bakkens Italienske Pizzabar er stedet, hvor du har mulighed for at smage de helt rigtige Italienske pizzaer, lavet af gode råvarer.

Læs mere

Bakkens Perles Café

Vores gamle karaoke bar er nu blevet til en hyggelig café/bar. Her vil du kunne nyde bl.a. en lækker salat, sandwich, pastaret, en hjemmelavet burger, samt gode italienske pizzaer, mens I nyder udsigten til den gamle rutsjebane.

Læs mere

Café Q

Oplev storbyens café-stemning midt i Bakkens grønne omgivelser. Her kan du nyde de lækre retter eller bare en god kop kaffe, mens du studerer livet på Bakken fra første parket.

Læs mere

billede-er-po-vej

Cæsars Palads Grill og Isbar

Men når man siger Churros, så ved vi allesammen, at det er den kongelige dessert fra Spanien. Prøv dem med chokolade eller softice og du er I Cæsars himmel.

Læs mere

Elverdybet

I Elverdybets hyggelige lokale, hvor der er plads til 40 siddende gæster, serveres både is, mad og drikke.

Læs mere

Fish'n Chips

I Fish'n Chips kan du få friske, panerede rødspættefileter med lækre pommes frites. Calamara og panerede sejfileter serveres på engelsk manér i aviskræmmerhus.

Læs mere

harlekin

Harlekins Grill

Restaurant Harlekin er en charmerende restaurant ved Bakkens torv. Middagen kan nydes indendøre eller udendørs i den hyggelige gårdhave, hvor Bakkelivet myldrer forbi på gaderne.

Læs mere

billede-er-po-vej

Hulens Is og Grillbar

Hulens Grill- og Isbar ligger lige over for Danmarks største revy. Her kan du forsyne dig med søde sager eller stille den lille sult med en pølse, inden du skal i revyen.

Læs mere

Ice Corner og Burger Bar

Kom og besøg Bakkens største og eneste Burger Bar bygget op i 60'er stil. Musikken er god, og der er plads til mere end 40 siddende gæster både inden- og udenfor.

Læs mere

Isbjørnen

Lækkersulten - Så kig forbi Isbjørnen på Pjerrots Plads!
I Isbjørnen tilbyder vi traditionelle isvafler og soft ice med alt hvad der til hører. Candyfloss, popcorn, slush-ice...

Læs mere

Kaffestuen

Café Kaffestuens specialitet er æbleskiver med solbærrom. Æbleskiverne, der bages efter en gammel opskrift, er altid friske og nybagte.

Læs mere

Malmoe

Malmøkroen - 25'eren

I 25'eren tilbydes forretningens store vareudvalg, der spænder lige fra grillprodukter til café- og barsortiment, til en stykpris á kr. 25 - deraf navnet.

Læs mere

billede-er-po-vej

Monacohallens Isforretning

Bakkens største is ifølge BT's undersøgelse. Alle typer is, lavet på rigtig fløde.

Læs mere

Oscars Bøfbar

I mere end 60 år har gæsterne på Bakken kunnet stille lækkersulten med en Oscars Bøfsandwich. En rigtig lækkerbisken, der med sine bløde løg og saftige bøf, er blevet en institution på Bakken.

Læs mere

Palæ Isbar

Palæ Isbar - lige over for Rutschebanen - laver nogle af Bakkens bedste isvafler. Vi har softice, store gammeldaws, ispinde, hjemmebrændte mandler, Candyfloss og slik i lange baner...

Læs mere

billede-er-po-vej

Pjerrots Ishus og Ta' Selv Slik

Vi har Bakkens bedste hjemmelavede is, Tag selv slik med 94 varianter, candy floss, candyæbler og 48 slags lakrids stænger....

Læs mere

Plænebaren

Plænebaren er det perfekte mødested, lige ved Radiobilerne. Her kan nydes nyristede pølser og iskolde fadøl, vin og kulørte drinks.

Læs mere

Pop Corn

I Pop Corn kan du forsyne dig med varme pop-corn, flotte Bakke-is, store candy-floss og alt, hvad den søde tand ellers kræver.

Læs mere

Polsekroen

Pølsekroens Grill- og Isbar

På Pølsekroen kan du få din helt egen tappehane med iskoldt, skummende fadøl.

Læs mere

billede-er-po-vej

Regnbuen Is og Fastfood

Vi har et bredt udvalg af is, pølser, fastfood og frisksmurte sandwich. Tilberedningen sker på gammeldags vis med de bedste råvarer.

Læs mere

To Søstre

o Søstre ejes og drives af Bakke-pigerne Stephanie og Vanessa Dahl. Danske og internationale retter er på menuen, samt en stor og åben grill.

Læs mere

togkiosken

Togkiosken

Lige ved Det lille togs station finder du Togkiosken.
Her kan du naturligvis købe tobak samt blive udrustet til togturen med slik og chokolade.

Læs mere

Vaffelhuset

Vaffelhuset

Det er svært at gå forbi Vaffelhuset. Der breder sig nemlig en dejlig duft af vafler og crepes (de specielle franske, tynde pandekager), når der bages.

Læs mere

Er I en gruppe på minimum 10 personer, kan I læse mere om mad & drikke her

På Bakkens restauranter finder du masser af spændende og delikate menuer, som vil smage selv kræsne ganer. Her er menuer til enhver fest og ethvert budget. Naturligvis kan det også arrangeres, at der er velkomstdrink, vin ad libitum eller drink-kuponer til jeres gruppe.

Om Bakken

Priser
Åbningstider
Praktisk information
Job på bakken
Kontakt

 

Bakken App

Læs mere

 

Fest på Bakken

Fest på bakken

Inspiration til fester og udflugter
Læs mere

 

Følg os på Facebook

Følg Bakken på Facebook

Læs mere