Svenska English
BAKKEN ÅBNER
26. marts 2015
- dage- timer- min.- sek.

Beværtninger

På Bakken finder man flere forskellige og hyggelige beværtninger. Her kan man nyde alt fra vin og øl, til vand og varme drikke. Beværtningerne dækker over en stor variation af pubber og barer, og mange har derfor også deres eget favoritsted.

En del af dem byder på live-musik flere gange om ugen – se Live musik

Bakkens Hvile

I glemmer aldrig et besøg i Bakkens Hvile, og i år er det 135 år siden, at Bakkens Hviles syngepiger gik på scenen for første gang. De skønne syngepiger byder velkommen med en Bakkens Hvile-drink.

Læs mere

Hulen

I bjerget over for Cirkusrevyen ligger Hulen. Med placering lige ved Bakkens indgang er det stedet, man mødes. Ideelt mødested før eller efter revyen.

Læs mere

Høkassen

Høkassen er Bakkens irske pub. Den er proppet med Dubliner-stemning, fra du træder ind ad døren til de små, hyggelige borde.

Læs mere

La Casa

Lækre tapas tilberedt af sæsonens friske råvarer. La Casa er Bakkens eneste spanske tapas bar og restaurant. Her kæler vi for de traditionelle spanske tapas.

Læs mere

London Pub

Besøg den vaskeægte dobbeltdækker bus, som efter at have kørt Londons gader tynde, nu har fået stoppested på Bakken.

Læs mere

Malmoe

Malmøkroen - 25'eren

I 25'eren tilbydes forretningens store vareudvalg, der spænder lige fra grillprodukter til café- og barsortiment, til en stykpris á kr. 25 - deraf navnet.

Læs mere

Plænebaren

Plænebaren er det perfekte mødested, lige ved Radiobilerne. Her kan nydes nyristede pølser og iskolde fadøl, vin og kulørte drinks.

Læs mere

Pølsekroen

På Pølsekroen kan du få din helt egen tappehane med iskoldt, skummende fadøl.

Læs mere

Sommerlyst

Sommerlyst er baren, hvor man mødes over en piskende kold fadøl eller en drink, mens man nyder underholdningen på friluftsscenen eller musikken i baren.

Læs mere

oelgod

Ølgod

Populære orkestre sørger for underholdningen på Ølgod - her er der ingen bænkevarmere.  I løbet af sæsonen bliver der underholdning ved: Torben Lendagerband, Petmics, Skrigende Skinke, Kandis, Rocking Ghost og mange flere.

Læs mere
v

Er I en gruppe på minimum 10 personer, kan I læse mere om mad & drikke her

På Bakkens restauranter finder du masser af spændende og delikate menuer, som vil smage selv kræsne ganer. Her er menuer til enhver fest og ethvert budget. Naturligvis kan det også arrangeres, at der er velkomstdrink, vin ad libitum eller drink-kuponer til jeres gruppe.

Om Bakken

Priser
Åbningstider
Praktisk information
Job på bakken
Kontakt

 

Bakken App

Læs mere

 

Fest på Bakken

Fest på bakken

Inspiration til fester og udflugter
Læs mere

 

Følg os på Facebook

Følg Bakken på Facebook

Læs mere