Svenska English
BAKKEN ÅBNER
26. marts 2015
- dage- timer- min.- sek.

Forlystelser

På Bakken er der forlystelser for alle aldre – unge som gamle.

Med hele 33 kørende forlystelser er Bakken den forlystelsespark i Danmark med flest kørende forlystelser. Her finder du alt fra børnekarruseller til thrill rides, så uanset om du er stor eller lille, er du garanteret et sus i maven.

Skydetelte og tombolaer finder du også på Bakken. Her er der rig mulighed for både at skyde til måls, fiske efter ænder eller spille på lykkehjulene.
Er du til spilleautomater, så er der stor mulighed for at kunne benytte sig af spilleautomaterne i en af vores 6 spillehaller.

Læs mere om de enkelte forlystelser herunder.

Ingen tur på Bakken uden en tur i Rutschebanen!Bakken byder på kørende forlystelser for alle aldre, og der er hele 33 at vælge imellem - lige fra karruseller og Thrill Rides til rutschebaner, så uanset om du er stor eller lille, kan du få sus…
Bakken er den danske pendant til Las Vegas. Der er 6 spillehaller fyldt med spilleautomater, der alle er de nyeste inden for "enarmede tyveknægte". Og husk at spillehallerne på Bakken har landets højeste udbetalingsprocent - helt op mod 90%. Held og lykke! . Aladdin Oplev…
"Kom ud på Bakken og få en bamse i nakken!" - "Du vinder og vinder og bamserne forsvinder!" Sådan lyder det ved Bakkens mange forskellige spil. Bamserne sidder på rækker og venter kun på at få en ny ejermand. Har du en sød tand, så…
Lad latteren rulle i Danmarks største og sjoveste revy. Cirkusrevyen er ikke bare Danmarks største revy – det er også den sjoveste. Hvis ikke du tror på os, så kom selv og bliv overbevist.
I glemmer aldrig et besøg i Bakkens Hvile, og i år er det 138 år siden, at Bakkens Hviles syngepiger gik på scenen for første gang. De skønne syngepiger byder velkommen med en Bakkens Hvile-drink.

Om Bakken

Priser
Åbningstider
Praktisk information
Job på bakken
Kontakt

 

Bakken App

Læs mere

 

Fest på Bakken

Fest på bakken

Inspiration til fester og udflugter
Læs mere

 

Følg os på Facebook

Følg Bakken på Facebook

Læs mere