Svenska English
YAMAHA PÅ BAKKEN
- dage- timer- min.- sek.

5D Cinema

  325x175 5D

  Bakkens populære 5-D Cinema!

  Red Baron
  I denne splinternye film i Bakkens 5D Cinema kommer du med i nærkamp i 1. Verdenskrig. Vær med i den spændende luftkrig og oplev suset, når kampflyene kæmper.

  The Litte Prince
  The Little Prince er filmen for hele familien, og selvom titlen er engelsk, er talen dansk.

  Tag med den lille prins og hans bedste ven, hr Morten Ræv, på en spændende rejse gennem galaksen i jagten på den lille Rose. Eventyret bringer os forbi Urmagerens planet, hvor tiden står stille, Hyrdens planet, hvor en kæmpe vækkes til live, og Musikplaneten, hvor divaen synger.

  Undervejs lurer farerne for vores to små venner, men tag et smut i Bakkens 5D-cinema, hvis du vil se, hvordan eventyret ender.

  Haunted House
  Succesen kører for femte sæson i træk. Gå på oplevelse i det uhyggelige hus, hvor levende dukker, en spøgelseshund og kriblende mus kan få dig helt op af sædet.

  Turtle Vision 2

  Nu kommer fortsættelsen af den populære film Turtle Vision, som har været vist i Bakkens 5D Cinema i flere år.
  Vi følger igen Sammy og Ray, som nu er blevet fuldvoksne skildpadder, på en helt ny rejse. De bliver nemlig fanget på stranden og ender et magisk sted med smukke og flotte farver.
  Men det smukke sted har en mørk side og er faktisk et akvarium på en restaurant, og her handler det hele om at komme ud ugen.
  Efter flere mislykkede forsøg fra Big D, der styrer stedet med hård hånd, gør Sammy og Ray selv et forsøg på at komme tilbage til stranden og deres familier.
  Se om det lykkes i Turtle Vision 2, der vises i Bakkens 5D Cinema.

  En tur i Bakkens 5D Cinema giver dig en helt speciel oplevelse, hvor syn, hørelse og følesans påvirkes. Med bevægelige stole og specialeffekter i form af luftstrømme, vindstød og vandtåger kan filmene i bogstaveligste forstand mærkes.

  5D Cinema er Skandinaviens første af slagsen og har plads til 64 gæster. Alle filmene har en varighed af ca. 10-12 minutter.

  Information

  • Kontaktperson: Trine Grænge
  • Telefon: 21693940
  • Pris: 40 kr. pr. person
  • Rabatkuponer: 8 kuponer pr. person
  • Turbånd: Ja
  • Børneturbånd: Nej
  • Begrænsning: 0-2 år: Kun ifølge med voksen

  Om Bakken

  Priser
  Åbningstider
  Praktisk information
  Job på bakken
  Kontakt

   

  Bakken App

  Læs mere

   

  Fest på bakken

  Fest på bakken

  Inspiration til fester og udflugter
  Læs mere

   

  Følg os på Facebook

  Følg Bakken på Facebook

  Læs mere